Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibusiu-najprawdopodobniej dostał od któregos-one sie bawia(maluchy z partyzanta skacza na spiace potworki)i byc moze sie drapneły, bo Peja to kot z klasa-w pierwzej chwili jak na tymczas go wziełam(nic nie wiedzac-to były niespodzianki ze schronu)Tylko na mnie popatrzył-wiedziałam,ze go nikomu nie oddamy...Kofffany kocurro!Nie jest szalony...Moze sam sie gdzies drapnał, bo ta wyłamana ,xle zrosnieta noga jest wykrzywiona, a on czasami sie nia drapie...Podałam juz krople Tobrexan i Difadol.Juz efekt jest po godzinie, bo kocura widac bolec przestało..bedzie tylko dobrze. A Julita w Trójłapku juz bujnieta,hi,hi....tylko jego historie udramatycznic męzowi chce, zeby sie zgodził na jego adopcje...Niech sie szybciej decyduje, bo...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibusiu-najprawdopodobniej dostał od któregos-one sie bawia(maluchy z partyzanta skacza na spiace potworki)i byc moze sie drapneły, bo Peja to kot z klasa-w pierwzej chwili jak na tymczas go wziełam(nic nie wiedzac-to były niespodzianki ze schronu)Tylko na mnie popatrzył-wiedziałam,ze go nikomu nie oddamy...Kofffany kocurro!Nie jest szalony...Moze sam sie gdzies drapnał, bo ta wyłamana ,xle zrosnieta noga jest wykrzywiona, a on czasami sie nia drapie..
Gibutkowa pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibusiu-najprawdopodobniej dostał od któregos-one sie bawia(maluchy z partyzanta skacza na spiace potworki)i byc moze sie drapneły, bo Peja to kot z klasa-w pierwzej chwili jak na tymczas go wziełam(nic nie wiedzac-to były niespodzianki ze schronu)Tylko na mnie popatrzył-wiedziałam,ze go nikomu nie oddamy...Kofffany kocurro!Nie jest szalony...Moze sam sie gdzies drapnał, bo ta wyłamana ,xle zrosnieta noga jest wykrzywiona, a on czasami sie nia drapie..
Tak też myślałam. Moze się gdzieś tez na tej łapce potknął i wyrżnął w coś.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Sa zdrowe-poniedziałek szczepimy ...
Gibutkowa pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Sa zdrowe-poniedziałek szczepimy ...
CUDNIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nanetka pisze:Gibutkowa pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Sa zdrowe-poniedziałek szczepimy ...
CUDNIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kasia86 pisze:To chodzi o kotki Bożenkiale jak ktoś nie śledzi wątku to może pomyśleć że to nasze bezdomniaczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości