----------------
A Iams wcale nie śmierdzi, miałam jego próbkę - kici smakował, i ładnie pachniał

Ale strasznie siebie cenią zwłaszcza saszetki!

4zeta za saszetke 100g, a w składzie...
14% mięsa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nomiczek pisze:Leonardo jeszcze nie podawalam ale czytalam, ze sa naprawde ok. Z przeznaczenia sa dla kotow doroslych wiec nie kupowalam jej mojemu maluchowi - skad masz informacje, ze ta z jagniecina jest polecana dla kociat?
nomiczek pisze:mambo lunoco z tymi testami i opinia weta? Konsultowalas te alergie? Jak sie objawia?
mamba luna pisze:byc moze jak zjedza juz worek ppp to przejde na iamsa albo biomilla-tylko nie wiem czy sugerowac sie co tam pisza: nie zaleca sie podawania zadnych dodatko-czyli jak rozumiem, karmiac biomillem nie mozna dawac nawet surowego mieska??? ani jogurtu??? sama sucha?? sam biomill??? bo wlasnie to mnie martwi
mamba luna pisze:no wlasnie Vixen-w jednym zdaniu ujelas chyba wszystko o co mi chodzilo
nomiczek pisze:Teoretycznie kazda sucha karma powinna miec taka adnotacje z w/w powodow a ma - zdaje sie - tylko Biomill.
nomiczek pisze:Hmm, wlasnie - argument jest dosc sensowny. Tylko jakos nie potrafie sobie odpowiedziec na pytanie - czy naprawde wyrzadze kociastemu az taka krzywde podajac miesko czy puszke w malej ilosci wylacznie dla urozmaicenia? Czy tez chodzi wylacznie o lepsza sprzedaz (jak nie bedzie dostawal nic wiecej to szybciej zje dane opakowanie karmy i kupi sie nowe) i przywiazanie do marki danego suchego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 201 gości