SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2012 11:09 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Witam kochani .
Chyba za wcześnie ucieszyłam się że Tulinek będzie miał fajny dom :cry: a to dziwne bo ja czułam ten dom :roll: prawie nigdy się nie mylę ...prawie to jednak nie nigdy :oops:
Domek obawiał się białaczki mówiłam że są po testach ,że ew. zrobię drugie ,tak dla spokojności ...cisza :cry:
Nie rozumiem ludzi ,pewnie nigdy już ich nie zrozumiem . :oops: :cry:
Na 12 jestem umówiona z ludźmi którzy również chcą zobaczyć Tulinka z Ursusa.
No cóż ,zobaczyć zawsze można .

A szaleńcy nic sobie z tego nie robią ,roznosząc mi chałupę :mrgreen: wiecie kiedy jest najlepsza zabawa? pomijając wskakiwanie pod układane prześcieradło :?: kiedy myję podłogę ,jest śliska i wtedy to piłka śmiga a nogi fajnie rozjeżdżają się a jakie fikoły się robi :ryk:
że co ,że ja się złoszczę :?:
a skąd ,nigdy ,tylko szukam dużych pinesek co by na chwilę te ruchliwe łapiny do ściany przymocować :evil:

Dziś mam fuchę ,chociaż marzy mi się nieróbstwo ,ale pieniążki też :mrgreen:
miłego łikendu :wink: :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lis 10, 2012 11:40 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Dorciu ja tez czasem nie rozumiem ludzi, na Poleeż pkawiły się 2 osoby chętne, a potem cisza i Pola dalej siedzi w hoteliku juz straciłam nadzieję na domek dla niej tylko co będzie jak skończą się pieniążki na hotel? Przecież ona nie może trafić do schronu :(
najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie Poli w klatusi razem z Kociakiem od Ciebie - widziałaś?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob lis 10, 2012 11:55 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

nie ,nie widziałam dawno tam nie wchodziłam :oops:

Strasznie to przykre ,tym bardziej że Pola to świetna dziewczyna :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 10, 2012 13:38 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Jak Burasia?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lis 10, 2012 14:49 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

No cóż , nie umiem przeżyć za złotówkę dziennie - rozrzutna jestem . :twisted: A wiesz jak się myje podłogę z kotami uczepionymi do mopa ? Moje to już ślizganie opanowały do perfekcji . :mrgreen: Teraz jak chcę mieć ładnie umytą podłogę , bez kocich łapek , to muszę towarzystwo w pokoiku zamknąć , razem z moim chłopem , żeby ich pilnował :mrgreen: A najlepsze ślizgi wychodzą po rozlanej specjalnie w tym celu wody z miski :mrgreen: .A jak się jeszcze dorzuci do tego trochę ziemi z kwiatków ! :1luvu: wczoraj się odgrażałam kotom , że je powydaję : Do Dorotki wszystkie trzy odwiozę ! :twisted: Mój chłop popatrzył , pomyślał i mówi : Nie wolno ich wydawać , bo mi będzie smutno . One tak za mną ładnie chodzą jak ty jesteś w pracy. 8O 8O 8O . Jak Twoje zwierzaczki ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lis 10, 2012 17:47 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Może się jeszcze ten domek odezwie, oby...za Tulinka :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob lis 10, 2012 19:39 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Do adopcji poszedł Dyzio,ludzie przyjechali po Tulinka ,ale Dyzio tak się reklamował ,tak się wił w około dzieci że pańciostwo zabrali Dyziaka .
Domek który chce adoptować Tulinka ,przyjeżdża jutro...
oj się dzieje .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 10, 2012 19:42 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

:piwa: :piwa: :piwa:

super :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob lis 10, 2012 21:17 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Marcelibu pisze:Jak Burasia?

kotunia bez większych zmian ,koszyk i nic więcej ,troszkę je ale bardzo niewiele,pije .
Jutro kontrola i wypuszczam ,zobaczymy czy coś się zmieni.

Miałam dziś fuchę ,myłam okna ,teraz dogorywam :oops:

chyba się położę .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 10, 2012 22:43 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Dorciu odpocznij sobie mycie okien to masakra. Super że domki się trafiają bedzie Ci ciut lżej

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie lis 11, 2012 10:04 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Za domki i Burasię :ok: :ok: :ok:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie lis 11, 2012 12:35 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

kaja888 pisze:Dorciu odpocznij sobie mycie okien to masakra. Super że domki się trafiają bedzie Ci ciut lżej

pewnie że masakra ,ale z tego mam pieniążki :oops:

Dziś do nowego domku poszedł Tulinek ,łzy popłynęły od wczoraj rzęsiście ...ale to z radości ......żebyście nie myślały że z innego powodu :oops:
Oby tylko były szczęśliwe ,ja nic więcej nie chcę ,tylko żeby były szczęśliwe .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 11, 2012 12:40 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Wypuściłam Burasię .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 11, 2012 12:42 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :) BURASIA PO ZABIEGU !

Czyli jeszcze Smoku i Blusia czekają na domki.
A jak Burasia na wolności?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]