Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Wto sty 17, 2012 16:12 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Vill :1luvu: Sie masz :1luvu: Jak miło poczytać :D :D

Kawa zrobiona,pranie wstawione ,to teraz ochotnicy do zmywania i odkurzania :!:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto sty 17, 2012 18:50 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Playbunny - gratuluję :piwa:

Trinity36 - kociorro pięęękny ale jaki masz cudny dziurkowany fotel :wink: :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sty 17, 2012 20:23 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Asia_Siunia pisze:

Mój też strasznie chrapał - nauczyłam się spać z poduszką na głowie a rano wstaje z kołtunami po bokach głowy - to jest dopiero poświęcenie...Ostatnimi czasy niestety małż zarobił ode mnie pierwszy raz zasłużenie z liścia :? i niefortunnie przy tym zarobił tez w nos :wink: i stwierdził, ze teraz lepiej mu się oddycha a ja zauważyłam, że o wiele mniej chrapie :ok:

Mnie i dziesięć poduszek by nie pomogło. Trąby jerychońskie, przy dźwiękach które wydaje z siebie mój mąż, byłyby chyba cichutką kołysanką :evil: .
Używałam stoperów, ale nabawiłam się przez to zaburzeń błędnika.

Męczyłam się przez lata całe.
Jak się przeprowadziliśmy, od razu chłopa wyeskmitowałam na czas snu do drugiego pokoju. Znaczy, wytłumaczyłam mu, że kobieta wypoczęta ma większy apetyt na ... :wink: ( wpisać dowolne )
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto sty 17, 2012 20:28 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

zagłosowałam x3

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto sty 17, 2012 20:51 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

wiecznie zalatana donoszę, że zagłosowałam x3

:kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Wto sty 17, 2012 21:09 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18

Cytuję za psiamą:

Kolejna aktualizacja. Zagłosowały i się do tego przyznały :mrgreen: :

1. Mulesia [3]
2. dolabra [3]
3. józefina [3]
4. kotx2 [3]
5. Dzyśka [3]
6. kotka doroty [3]
7. jasdor [3]
8. Hikiko [3]
9. solangelica [3]
10. AniHili [3]
11. joarkadia [3]
12. becia_73 [3]
13. milu [3]
14. AYO [3]
15. psiama [3]
16. Mruśkowo [3]
17. agnieszka1565 [3]
18. babajaga [3]
19. selya [3]
20. halinka1403 [3]
21. charm [3]
22. playbunny71 [3]
23. skwareek [3]
24. Petka [3]
25. NITKA/KARINKA [3]
26. Trinity36 [3]
27. madziabru [3]
28. meg11 [3]
29 mmk [3]

RAZEM: 29. Głosów w ankiecie oddano 91, co oznacza, że oddało je minimum 31 osób. Brakuje co najmniej 2 utajonych ! Zatem ...
SPRAWDZAĆ SIĘ KTÓRA ZAGŁOSOWAŁA A NIE MA JEJ NA WW. LISCIE ! :twisted: .

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto sty 17, 2012 22:04 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

zagłosowałam 3x
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto sty 17, 2012 22:20 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Cioteczki drogie...
A moja mała dziewczynka dziś pierwszy raz pociągnęła się na swoich silnych ramionkach i przytrzymując się mojej reki siedziała przez parę minut :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: gaając przy tym jak najeta i komentując fakt, że czeka na pobranie krwi - tym nie byla zachwycona, choć płakała tylko chwilę i na pożegnanie uśmiechnęła się już do siostry :twisted:
Moje proby nauczenia jej mówienia "Mama" na razie spełzają na niczym..... ale uśmiech ma o uszka o uszka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto sty 17, 2012 23:45 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

villemo5 pisze::ok:

A ja skromnie jednego dam ;)
Reszta zależy od Sol :twisted:
A że to twarda baba, to musi dać radę, c'nie?

No ba :twisted: jak sie ma miekkie serce trza miec twarda du(za sempiterne) :twisted:

Ogladam Paszporty Polityki jednym okiem, drugim pilnuje ogonow - Fiona i Fumik lezeli na moim boku, obok cupnal Glus. Fiona obrazona obecnoscia wroga wyzyla sie na Fumiku ktory wbil pazury w moja noge a ona w moje biodro :evil: Opieprzylam towarzystwo grozac eksmisja. Wzrok Fiony powiedzial mi wyraznie gdzie sobie moge eksmisje wsadzic :twisted: ale zlazla i spi obok. Fumik zrobil precla krakowskiego i ma gdzies wszystko a Glus rozwalil sie miedzy moim brzuchem a nogami i grzeje mnie cudownie :1luvu:

Bylam na spotkaniu, kolega chce rozkrecic firme. Ale ruszy to od kwietnia. Tak czy siak w to chce wejsc bo bedzie sprzedawac koszulki i inne rzeczy plus organizowac rozne wydarzenia i eventy. "chcialbym zebys wspolpracowala ze mna bo jestes kreatywna" uslyszalam i zrobilo mi sie jakos tak jasniej:) Znamy sie ze szkolen dla NGO w Bytomiu, jego zona w ciazy niedlugo urodzi synka - a lokatorka nr 1, kotka Janis (od Joplin) demoluje im skutecznie kartony i szaleje po mieszkaniu :) Jestem zachwycona nia, dawno mnie mlode burorude kocie nie gryzlo po rekach :)

Druga firma odwolala spotkanie pani powiedziala ze z przyczyn technicznych. W zamian zaproponowala mi ze moze do Gliwic na 19 przyjade bo tam maja drugie biuro. Odmowilam, bo nie mialam dobrego dojazd a o 17.00 mialam spotkanie w Bytomiu. Troche byla zniesmaczona ale powiedziala ze oddzwonia.

Pije herbate z jasminem i mam WOLNA CHATE SIOSTRY :D TZ w Krakowie a ja samaaaaa :D
Fajne uczucie powiem Wam :mrgreen: :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto sty 17, 2012 23:47 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

joarkadia pisze:Cioteczki drogie...
A moja mała dziewczynka dziś pierwszy raz pociągnęła się na swoich silnych ramionkach i przytrzymując się mojej reki siedziała przez parę minut :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: gaając przy tym jak najeta i komentując fakt, że czeka na pobranie krwi - tym nie byla zachwycona, choć płakała tylko chwilę i na pożegnanie uśmiechnęła się już do siostry :twisted:
Moje proby nauczenia jej mówienia "Mama" na razie spełzają na niczym..... ale uśmiech ma o uszka o uszka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Joarkadio, czesto jest tak ze dziecko predzej powie sylabe TA niz Ma - to zwiazane jest z budowa i dojrzewaniem ust, miesni buzi. Ale wiedz ze mala Cie obserwuje i pewnego dnia uslyszysz MAMA :) :) :)
Myszka kochana jak ona sie pieknie rozwija.Ucaluj ja od cioci Sol :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a pobrania krwi ja tez nie lubie, jak kiedys Fiona oddawala krew dla kota po PP to ja zemdlalam u weta - mina zniesmaczonej kotki byla bezcenna gdy sie ocknelam na podlodze lecznicy na kocyku z nogami w gorze :P :ryk:

solangelica

Post » Śro sty 18, 2012 0:05 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Asia_Siunia pisze:

Trinity36 - kociorro pięęękny ale jaki masz cudny dziurkowany fotel :wink: :mrgreen:

Przynajmniej widać kto mieszka w tym domu (no potffory Panie, potffory..) :twisted:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro sty 18, 2012 0:12 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Trini, jak mozesz! To male czarne cudo to jest bardzo grzeczne zapewne.. Ty sprawdz lepiej chlopakom czy przycinaja paznokcie :-) Moja operacja w poniedzialek. Zla wiadomosc to kiepskie rokowania na to ze wogole cos zobacze, w prawym oku zapalenie spojowek i rogowki, dadza mi olej a nie gaz i tego oleju juz raczej nie usuna. Dodatkowo znowu prawie na zywca 3 godz na stole...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro sty 18, 2012 1:11 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

dolabra pisze:Trini, jak mozesz! To male czarne cudo to jest bardzo grzeczne zapewne.. Ty sprawdz lepiej chlopakom czy przycinaja paznokcie :-) Moja operacja w poniedzialek. Zla wiadomosc to kiepskie rokowania na to ze wogole cos zobacze, w prawym oku zapalenie spojowek i rogowki, dadza mi olej a nie gaz i tego oleju juz raczej nie usuna. Dodatkowo znowu prawie na zywca 3 godz na stole...

O rany to niedobrze :( Ale czekaj, czy to nie jest tak ze przy zapaleniu rogowki i spojowek nie powinni operowac? Popraw mnie jesli sie myle ale ja kiedys cos takiego uslyszalam w klinice u siebie....
Zmartwilas mnie. Ale badz dobrej mysli, mimo wszystko. Ja tez uslyszalam ze teraz to juz nie walka o ostrosc wzroku ale wogole zeby cokolwiek widziec. I te trzy godziny na zywca... choc przy oleju powinni Cie uspic, tym bardziej jesli beda latac cos dluzej. Olu, mocne mocne kciuki, o ktorej ta operacja??

solangelica

Post » Śro sty 18, 2012 8:16 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

W sumie nie bardzo chciał się podjąć, też ze względu na zapalenie spojówek, ale z tym to walczę od 29.12. i miejscowa okulistka 10 stycznia kazała mi odstawić dicortibeff, więc stwierdził że nie zarażam już.. Operacja o 10.00, i na żywca chyba, decyzję ma podjąć anastezjolog w piątek, jak pojadę ze wszystkimi badaniami..
jak sobie pomyślę że narzucą mi znowu tą płachtę na paszczę, przykleją powieki, zapną klamrami oko... i nie będę mogła oddychać.. choć mówił że mają lepsze znieczulacze.. zobaczymy.
AA.. jest tak że tego samego dnia do domu.. więc o 17 mnie wypuszczą, a na drugi dzień do kontroli..

Muszę w końcu spisać testament :lol:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro sty 18, 2012 8:20 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

dolabra pisze:Trini, jak mozesz! To male czarne cudo to jest bardzo grzeczne zapewne.. Ty sprawdz lepiej chlopakom czy przycinaja paznokcie :-) Moja operacja w poniedzialek. Zla wiadomosc to kiepskie rokowania na to ze wogole cos zobacze, w prawym oku zapalenie spojowek i rogowki, dadza mi olej a nie gaz i tego oleju juz raczej nie usuna. Dodatkowo znowu prawie na zywca 3 godz na stole...

Myślałaś może o akupunkturze? Tak mi przyszło do głowy, bo akurat niedawno rozmawiałam ze znojomą, która miała "potrójne" zapalenie oka - rogówki, spojówki i siatkówki. Ponoć takie przypadki prawie nie występują, a jej się przyplątało... Rokowania były bardzo kiepskie, lekarze straszyli utratą wzroku. Wyleczyła się błyskawicznie akupunkturą właśnie. Lekarze nie potrafili tego wytłumaczyć. Stwierdzili, że może diagnoza była zła, bo to niemożliwe, że jest zdrowa i jeszcze tak szybko...
Trzymaj się!!!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

[poprzednia][następna]