Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 9:43 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Taki juz typ z nas Aniu. Daj nam futro i sie w glowie klepka przeklada, ktora mowi "kochaj". Jak mnie na odleglosc tak bol zrzera, to u Ciebie moge sobie wyobrazic o ile jest mocniejszy.
A jak z oddychaniem? Uspokoilo sie troszke? Za dwa dni mocno za Kasie trzymam kciuki.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon wrz 20, 2010 11:47 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

SecretFire pisze: Za dwa dni mocno za Kasie trzymam kciuki.

Dziękuję ślicznie.

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon wrz 20, 2010 11:56 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Musisz powiedziec potem jak bylo Kasia. Zamienic z Toba bym sie nie chciala.

SecretFire

Post » Pon wrz 20, 2010 17:25 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Aniu. Snickers ma kłopot z oczkami. Złogi lipidowe, zapalenie spojówek (udało się wyleczyć) i zapalenie rogówki. Podobno spotyka się to raczej u psów, niż u kotów.
Poza tym wszystko dobrze, mruczy, śpi lub miauczy, okropny krzykacz z niego, wpycha się na kolana, wpada do wanny, roznosi worki ze śmieciami, kradnie wszystkie papierki jakie znajdzie, wciąż jest głodny, chociaż wydaje mi się, że wolno rośnie.

http://img801.imageshack.us/gal.php?g=sam0494x.jpg

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Pon wrz 20, 2010 18:10 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Wolno? Jaki on juz duzy! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak sie tak zachowuje, to sie dobrze rozwija. Moje nadal maja radoche, jak cos mojego upoluja.

SecretFire

Post » Pon wrz 20, 2010 20:02 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Mam nadzieję, że to przejściowe kłopoty u Snicersa madziszkie.
Dziękuję, że dbasz o niego :1luvu: martwię się o niego też, oby niepotrzebnie :(
Wygląda na zdrowego chłopczyka :1luvu:

Muszę, ale boję się zadzwonić do rudej ich siostrzyczki. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon wrz 20, 2010 20:45 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Aniu, tak mi przykro z powodu Krawatka :cry: bardzo Wam współczuje :(

[*]
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon wrz 20, 2010 21:09 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Nie martw się Aniu:) To bardzo miłe, że wciąż mamy kontakt, interesujesz się wszystkimi kociakami i mam do kogo pisać:)

Dlaczego się boisz dzwonić w sprawie siostrzyczki?

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Wto wrz 21, 2010 19:37 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

madziszkie pisze:Nie martw się Aniu:) To bardzo miłe, że wciąż mamy kontakt, interesujesz się wszystkimi kociakami i mam do kogo pisać:)

Dlaczego się boisz dzwonić w sprawie siostrzyczki?

Zadzwoniłam właśnie przed chwilą i ruda dziewczynka ma się bardzo dobrze. Obrazek
Cieszę się bardzo, że chociaż to rude rodzeństwo żyje.

Nurtuje mnie tylko pytanie, czy miałyby szanse dwaj czarni bracia, gdyby nie wrócili z adopcji? :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto wrz 21, 2010 21:12 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Przeciesz to byla wada genetyczna, to co za zle mysli cie bodza? Aniu zrobilac co moglas, nie poddawaj sie takim myslom. :1luvu:

SecretFire

Post » Śro wrz 22, 2010 6:55 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

Krawatku, Krawatku, Ty mój piękny kwiatku! :cry:

Dzisiaj tydzień...[']

Obrazek

Obrazek

Razem też w objęciach ...śmierci.[']['] :cry: :cry:

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 22, 2010 7:42 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

"- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego, - zapewnił go Puchatek, - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam.
Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 22, 2010 7:56 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

kasia86 pisze:"- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego, - zapewnił go Puchatek, - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam.
Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika"

:cry:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro wrz 22, 2010 8:28 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

:crying: Aniu, zalamujesz mnie.

SecretFire

Post » Śro wrz 22, 2010 9:07 Re: Misiu FIP['] Krawatek- parszywa śmierć zabrała mi i Jego [']

SecretFire pisze::crying: Aniu, zalamujesz mnie.

Tak na odległość?
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]