[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 20:32 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

A i jeszcze zapomniałabym :evil:
Przedwczoraj rano zadzwoniła z płaczem babciulka, że znalazła 4 kociaki w reklamówce wiszące na krzaku. Negocjowałam z nią bardzo, żeby mogły u niej zostać. Ale jak zajechałam to niestety - ocena sytuacji na to nie pozwoliła. Pani 80+, w domu starutki piesek i 2 koty+gołąb 8O Pani ciężko się poruszać a maluchy smoczkowe :( Masakra...
gorączkowe plany komu by tu... komu no komu....
Na szczęście Marysia była w domku a mama Korniczków zgodziła się pohodować maluszki. Musiałam niestety zabrać KOrniczki bo 7 kociaków to trochę za dużo. Maluchy takie biedne:
ObrazekObrazek

Potem zadzwoniła inna babciulka, że koło szpitala dziecięcego jest kotka z 5 kociakami.Ula nawet wybrała się na spacer w te rejony, ale narazie nie znalazła. Może w kontakcie z babciulką się uda. Sęk w tym, że nie ma gdzie tego schować... Babcia też nie brzmiała tak jakby mogla cywilizowac dzikotki :(
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro lip 07, 2010 20:34 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Niby syjamka w nowym domku :roll:

Tak wyglądała :)
Obrazek

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Śro lip 07, 2010 20:53 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

bardzo pięknie się kotka prezentuje
a tak w ogóle to jestem tu nowy witam i pozdrawiam wszystkich

Darkelvar

Od: Śro lip 07, 2010 20:48

Post » Śro lip 07, 2010 21:28 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

aga&2 pisze:....zawiozłam do lecznicy skąd odebrała je Czarnulka. Ma więc u siebie 4 Kraszewianki + Pumkę + w Zasmarkańce (muszę popracować chyba nad bardziej marketingową nazwą?) kociaki zaflukane, zwłaszcza jeden...

Taaak, ale przynajmniej wesoło, Kraszewianki dwie biało czarne chętnie współpracują nie drapią i nie syczą :D , a dwie czarne jeszcze pokazują pazurki i ząbki :twisted: Pumka puki co chodzi swoimi drogami jest naprawdę kotką bezproblemową- pilnuje się podwórka do domu przyjdzie jak ją wołam na jedzonko troszkę się poprzytula- kot anioł :1luvu:

Zasmarkańce- są to dwa czarne chłopaki, szczególnie za jednego Okruszka kciuki potrzebne, oba oczka zaklejone w tym jedno ma mocno zapuchnięte, zakatarzony na maksa i straszna chudzinka :(

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Śro lip 07, 2010 21:39 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Hmm, wszędzie kociaki :P Zauważyłam, że Mełej no...cyce urosły :P I ciagle lata za lasem...Tak mi się wydaje, że jakiejś kotce kociaki ukradła :twisted:

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Śro lip 07, 2010 21:43 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Ej, ta kotka jest jeszcze potrzebna dla tych kociaków, czy nie ? Tak się pytam ;) Mała za bardzo nie będzie miała jak karmić (po tym jak te kociaki ją trochę poogryzały), ale Nika to akurat :)

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Czw lip 08, 2010 5:36 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Wczoraj dostałyśmy telefon z płaczem w głosie, że są trzy kociaki a mamę rozjechał samochód. W domu Pan ma alergię więc zostać nie mogą, pojechałyśmy a na miejscu okazało się, że jest ich 5, wszystkie śliczniusie ale mają myślę nie więcej jak 3 tygodnie :|
narazie pojechały do naszej niezawodnej Sylwi ale czy długo da radę niańczyć 5 kociąt ??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw lip 08, 2010 7:14 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Wczoraj rano o godz. 5.10 dzwoni domofon:
sprawa pilna: ktoś /podano nazwisko i adres/ z Wasilkowa chce adopotować Zibiego.
Zgłaszający tę sprawę chętnie podpisze ugodę i zawiezie kotka na miejsce.
Poprosiłam o adres i pojechałam "setką" zobaczyć, dokąd może trafić kochany Zibi.

Cóż, na miejscu okazało się, że Pan, którego zgłoszono, wcale nie chce mieć kociaka, ale kuzyn Pana powiedział, że kot, leżąc przy chorej na Alzheimera Jego żonie, może Ją wyleczyć.
A ten Pan sam jest zmęczony takim życiem i nie ma czasu ani pieniędzy na kotka, skromnie żyje.
Taki młody kociaczek wcale by nie chciał leżeć i z pewnością zaraz by zwiał, gdzie go oczy poniosą.

A więc nadal mam przesympatyczną siódemkę. Są urzekający, fantastyczni...

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw lip 08, 2010 8:04 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

P. Janiu napisałam PW, czy doszła?
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Czw lip 08, 2010 9:03 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Tak.
Odpowiedziałam...
Miłego dnia!

jania

Post » Czw lip 08, 2010 9:23 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

asica15 pisze:Ej, ta kotka jest jeszcze potrzebna dla tych kociaków, czy nie ? Tak się pytam ;) Mała za bardzo nie będzie miała jak karmić (po tym jak te kociaki ją trochę poogryzały), ale Nika to akurat :)

Nika ma pokarm? Coś mnie chyba ominęło..
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw lip 08, 2010 9:43 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

a my mamy pogrzeb, bidy do złapania z mamusią, wyjazd, wizytę z naszymi syfami u weta... ehhhh, doba jest za krótka :?
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw lip 08, 2010 9:46 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Co się dzieje, Ludwiko?
Pisz.
Dziel z nami swój ból...
Będzie lżej....

jania

Post » Czw lip 08, 2010 10:07 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

lusesita pisze:a my mamy pogrzeb, bidy do złapania z mamusią, wyjazd, wizytę z naszymi syfami u weta... ehhhh, doba jest za krótka :?

Ludwiko wyrazy współczucia :(
I pamiętaj "co nas nie zabije to nas wzmocni"
Wierzę że dasz radę ze wszystkim :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Czw lip 08, 2010 12:16 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Witam!Mogę przyjąć na tymczas kotki ,które już zaczęły same jeść.Ponieważ otrzymałam od was pomoc (p.Agatka zorganizowała wszystko a p.Wioleta przyjęła pod swój dach moje 3 z 6-ciu maleństwa;ogromne dzięki także za pomoc na Mruczeniu!!!) teraz sama mogę pomóc jesli zachodzi taka potrzeba.Tylko trzeba dowieżć małe bo mieszkam w Sokółce.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

[poprzednia][następna]