Maksiu w domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2011 20:04 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Czyli we środę rano będzie miał testy? Sunicram, jak będziesz znał wyniki, to puść mi proszę sms'a :D

Czekam na wieści, zeby wszystko zgrać :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sie 01, 2011 20:25 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Wreszcie tak długo wyczekiwane wiadomości :1luvu:
Maksiu, to już pojutrze :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sie 01, 2011 21:24 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Ja już wątki poplątałam...w Koninie wylądowałam... :roll:

za Maxia wielkie :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto sie 02, 2011 8:19 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Jak dobrze, że już ustalone konkrety!!! :piwa: Dzięki Sunicram!!! :1luvu:

Kamari - to jak się umawiamy? Czy w środę Maksencjusz zjeżdża do nas i w niedzielę przerzucamy go do Ciebie? Tylko ja w środę mogę go przejąć dopiero gdzieś koło 17:30-18:00. Sunicram - czy znasz już może dokładne plany godzinowe środowego transportu?

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto sie 02, 2011 8:28 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

joluka pisze:Jak dobrze, że już ustalone konkrety!!! :piwa: Dzięki Sunicram!!! :1luvu:

Kamari - to jak się umawiamy? Czy w środę Maksencjusz zjeżdża do nas i w niedzielę przerzucamy go do Ciebie? Tylko ja w środę mogę go przejąć dopiero gdzieś koło 17:30-18:00. Sunicram - czy znasz już może dokładne plany godzinowe środowego transportu?

Dla mnie byłoby idealnie :ok: zobaczyłabyś przy okazji Amelkę :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sie 02, 2011 8:33 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Nie zobaczyłabym... :( - jedzie Jacek i może dziewczyny - ja niestety nie... :( Ale każę Jackowi wyściskać i wycałować malutką/dużą Amelcię :1luvu: .

No to czekam na wieści od Sunicrama i będę się już jakoś z p. Markiem umawiać :ok: :ok: :ok: .

joluka

Post » Wto sie 02, 2011 8:57 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Strasznie się cieszę że Maksiu w końcu się doczekał :1luvu: Jak tylko jutro dotrze to prosimy o relacje!
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto sie 02, 2011 18:27 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Ja też niecierpliwie czekam.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto sie 02, 2011 18:45 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Sunicram - bardzo proszę zadzwoń do mnie (tel. podałam w pw), jeśli ustaliliście z p. Markiem jakieś konkretne godziny. To już jutro - chciałabym być przygotowana na przejęcie Maksencjusza, żeby nie narobić p. Markowi kłopotu. Tak jak wspomniałam mogę umawiać się mniej więcej od 17:30 - jeśli koło tej godziny to może być gdzieś w Centrum, na Mokotowie lub Żoliborzu. Jeśli po 18:00 to w zasadzie chyba w dowolnym miejscu.

joluka

Post » Śro sie 03, 2011 6:49 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Kot jedzie w CZWARTEK, czyli jutro. I to raczej rano, koło 10-tej jak się uda. Zadzwoń do tego kolegi Marka i umówcie się na odebranie kota na miejscu.
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Śro sie 03, 2011 8:12 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Jak to jutro?? 8O Kiedy te ustalenia się zmieniły???
Ja jutro nie mam samochodu.... :roll: Ustawiłam wszystko na dzisiaj - szkoda, że tak późno dajesz znać o zmianie terminu... :(

Nie wiem, jak mi się w takim razie jutro to uda załatwić... O 10:00 jest wyjazd z Wrocławia do Warszawy?

joluka

Post » Śro sie 03, 2011 8:33 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Sunicram - sorry, ale muszę to napisać. Wdzięczna jestem, że załatwiasz bezpośrednio sprawę przekazania Maksa - ale uważam, że komunikacyjnie zachowujesz się nie w porządku. Wszyscy pracujemy, mamy poorganizowane dni i zaplanowane różne rzeczy - a Tobie wydaje się, że jesteśmy tu dyspozycyjni na skinienie i tylko czekamy na hasło "teraz"???

Do dzisiejszego ranka nie odezwałeś się w sprawie dogrania szczegółów (miałeś do mnie nr telefonu - swojego mi nie przekazałeś, więc zdana byłam na kontakt przez forum), a dzisiaj beztrosko piszesz do mnie: "Zadzwoń do tego kolegi Marka i umówcie się na odebranie kota na miejscu." To nie jest mój kolega - to kompletnie obca osoba, która zaangażowała się w pomoc Maksowi, tak jak wiele osób na naszym forum także. A ja mam niestety nieodparte wrażenie, że wrocławskim wolontariuszom jakoś chyba najmniej ze wszystkich na tym zależy... :?

Mam wielki problem z przejęciem Maksa jutro, bo wszystko zaplanowałam na dzisiaj - jeszcze większy jest to kłopot dla Kamari, która mieszka poza Warszawą. Ale w sumie co to Was obchodzi... :evil:

joluka

Post » Śro sie 03, 2011 9:33 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Joluka jakie godziny w czwartek pasują ci do podrzucenia Maxa do Ciebie? Kiedy będziesz w domu?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 03, 2011 9:54 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Dzięki Gibutkowa! Umówiłam się już bezpośrednio z p. Markiem - przywiezie mi po prostu Maksencjusza do pracy. Maksio będzie musiał ze mną "popracować" do końca, a potem będziemy jakoś wspólnie telepać się do Radości.

Dam radę - musiałam sobie tylko trochę pary upuścić... :oops: Ale to zupełnie nie do Ciebie Gibutkowa, coby jasność była!

JaEwka - czy mogę zabrać Maksencjusza od p. Marka w Twoim transporterze i potem odesłać Ci go pocztą? Podałabyś mi adres na pw - postaram się jak najszybciej. Wolałabym go nie przekładać tu w pracy, dla bezpieczeństwa i żeby nie przeżywał dodatkowego stresu... :(

joluka

Post » Śro sie 03, 2011 10:24 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

joluka pisze:Dzięki Gibutkowa! Umówiłam się już bezpośrednio z p. Markiem - przywiezie mi po prostu Maksencjusza do pracy. Maksio będzie musiał ze mną "popracować" do końca, a potem będziemy jakoś wspólnie telepać się do Radości.

Dam radę - musiałam sobie tylko trochę pary upuścić... :oops: Ale to zupełnie nie do Ciebie Gibutkowa, coby jasność była!

JaEwka - czy mogę zabrać Maksencjusza od p. Marka w Twoim transporterze i potem odesłać Ci go pocztą? Podałabyś mi adres na pw - postaram się jak najszybciej. Wolałabym go nie przekładać tu w pracy, dla bezpieczeństwa i żeby nie przeżywał dodatkowego stresu... :(

Transporter nie będzie mój nie wiem od kogo będzie miał Marcin. Zapytam się go. Ale jęzeli nie będzie można tak zrobić jak prosisz to podrzuce do Marcina swój i nie ma problemu.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]