Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 0:27 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Mara S pisze:Ustaliłyśmy z MartynąP, że jednak ja idę na sylwestrowy wieczór do KCh :D

OK :D Tylko proszę tam kotów nie rozpijać :ryk: albo może po jakiejś dawce procentów lepiej by spały :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt gru 31, 2010 0:53 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

terenia1 pisze:
Mara S pisze:Ustaliłyśmy z MartynąP, że jednak ja idę na sylwestrowy wieczór do KCh :D

OK :D Tylko proszę tam kotów nie rozpijać :ryk: albo może po jakiejś dawce procentów lepiej by spały :D

albo lepiej przyjmowały leki co niektore :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt gru 31, 2010 10:08 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Tereniu dopisz proszę tego Leona do kącika medycznego. A tak w ogóle to zapomniałam zapytać czemu ci ludzie, którzy wzięli Frania i drugiego kotka tak szybko je oddali (z drapakiem i innymi darami)?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt gru 31, 2010 10:32 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Mara S pisze:Tereniu dopisz proszę tego Leona do kącika medycznego. A tak w ogóle to zapomniałam zapytać czemu ci ludzie, którzy wzięli Frania i drugiego kotka tak szybko je oddali (z drapakiem i innymi darami)?

kurcze ja coś przeoczyłam :?: ktory to ten drugi kotek ?
czasami czytam na szybko posty to moze mi umknelo :oops:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt gru 31, 2010 11:03 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Na szczęście okazało się, że to nie grypa jelitowa - jestem na chodzie, choć muszę wszystko robić pomału i uważać z jedzeniem. Przykro mi, że nie byłam wczoraj, ale nie byłam w stanie - większość dnia spędziłam wiecie gdzie :evil: Dzwonił do mnie potencjalny domek dla Oczka (?) - dostali namiary do mnie od Marty - będą w sobotę lub niedzielę i się zobaczy.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 31, 2010 11:13 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

moze tez wykroi sie adopcja Bońka - w sumie wymiana, Boniek poszedłby w miejsce Alexa - brata tych moich dwóch dzików ze zdrowej kociarni a Alex przyszedłby na kociarnie. Moze się tam bardziej ucywilizuje. Jestem ogromnie zaskoczona postepami Pędzla tego z białą końcówką na ogonie. Nie boi się ludzi i podchodzi 8O

w sumie mozna go wystawić tylko poproszę o zdjecia do poprawki :wink:

pan chce kota przytulastego więc mam nadzieję Bonio sie nada

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt gru 31, 2010 11:45 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Przekleiłam kącik medyczny Leon już jest uwzgędniony.

terenia1

Post » Pt gru 31, 2010 14:11 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Nie umiem pięknie pisać :cry:
Ale wszycy kibicujący, kochający i wspierający myślę że wiedzą że są kooooochani Obrazek
I dla tych wszystkich, życzymy wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
życzę ja Obrazek i moje tymczaski
Sheba Obrazek
Alfik Obrazek
Big Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 31, 2010 14:32 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Wszystkiego najlepszego wszystkim Kociochatkowiczom i sympatykom :1luvu:

A Boniek jest brat-łata i baaardzo spokojny, miły kot - powinno być dobrze :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 31, 2010 15:14 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Dorotko dziękuję za piękne życzenia a dlaczego Alfik jest przebrany za choinkę :ryk: ?

Wszystkim Wam w nadchodzącym Roku dużo zdrówka, pomyślności i żadnych zmartwień :1luvu:

Filomen

Post » Pt gru 31, 2010 15:27 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Filomen pisze:Dorotko dziękuję za piękne życzenia a dlaczego Alfik jest przebrany za choinkę :ryk: ?

Wszystkim Wam w nadchodzącym Roku dużo zdrówka, pomyślności i żadnych zmartwień :1luvu:

Bo nie miałam pieluchy jednorazowej żeby go przebrać za Nowy Roczek :ryk:
Więc jest opcja po obaleniu szampanka :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 31, 2010 19:23 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Małe podsumowanie roku 2010.
Adopcji w roku 2010 miałyśmy ok 109 .Są to statystyki oparte o moim archiwum zdjęciowym.Duży udział w adopcjach miała Baśka za co ja osobiście bardzo jej dziękuję :ok:
Odeszło od nas piętnastu naszych podopiecznych.Próbowałyśmy z całych sił ratować kociaki niestety życie czasami pisze inne scenariusze..:(
Zaginęło i nadal szukamy Pampuszki,Ramzesa i Wyjca!!
Ostatnia adopcja w 2010 roku.Do nowego domu pojechala RUDA :ok:

Ostatnie migawki z kociarni w roku 2010
Obrazek
franciszek
Obrazek
nowy lokator Leon
Obrazek
Obrazek
Mój ukochany Lucek
Obrazek
łatka
Obrazek
Piękna Psotka
Obrazek
Tofinka
Obrazek
i tofik
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt gru 31, 2010 20:19 Re: Kocia Chatka 30.12 o godz. 19.30 spotkanie dyżurantów

Filomen pisze:uwaga mamy nowego lokatora - Leon w boksie dolnym - koci katar na całego, ropa w oczach - tradycyjnie lizyna do jedzonka, genta do oczu i nosa oraz unidox 1/2 raz dziennie

Witajcie , dziś na chwilkę zajrzała m do kc . LEON jest piękny i ...smutny. Bardzo mu smakuje suche jedzonko RC dla małych kotków z lizyną ( Bogusia i Asia dały nam próbki w prezencie),kotek zjadł sporo ze smakiem mimo, że miał inne mokre jedzonko.Jest śliczny , ma prążki popielato czekoladowe ( mleczne) , niebieskie oczka ( teraz bardzo zaczerwienione od KK :( , Jest to spokojny kotek , ma ciekawy pyszczek zabawnym z długim noskiem , który kojarzy mi się z pieskiem alaskan - kotek jest Śliczny, o wyjątkowym wyglądzie - oby się ktoś szybko zakochał , BO TO WYJĄTKOWY RARATAS KOCI :)
Ostatnio edytowano Sob sty 01, 2011 17:15 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt gru 31, 2010 20:43 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

Leonek jest bardzo piękny i smutny. Boi się tez bardzo. Przytulajcie go czasem. Wczoraj jak wzięłam go na ręce to się cały trząsł :(
dobrze chociaz ze je.

Filomen

Post » Sob sty 01, 2011 2:51 Re: Kocia Chatka - szczęśliwego Nowego Roku życzymy

mar_tika pisze:Małe podsumowanie roku 2010.
Adopcji w roku 2010 miałyśmy ok 109 .Są to statystyki oparte o moim archiwum zdjęciowym.Duży udział w adopcjach miała Baśka za co ja osobiście bardzo jej dziękuję :ok:

Ja też osobiście dziękuję Tobie Marta (nie wiem czy tylko chcesz za adopcje podziękować Basi a reszta co odwaliła swoją czarną robotę to może sie wypałować i nie zasługuje na podziękowania albo coś w tym guście - np dyżury w Kociej Chatce , zawożenie kotów do weta bo jakaś nagła sytuacja wyniknęła, zbieranie kasy, sterylizacja , kastracja itd, itp podobne sprawy może pozostałym osobom też wypadałoby podziękować :oops: )
Ja osobiście wszystkim i mi. in. dziękuję Basi, dziękuję Dorotce, Beatce, hidi, Bonie44, Martynie, Jadzi, Wiesiowi, Ewie, Piotrkowi, Iwecie, gosikot, MartynieP., MarzeS, majencji , Asi i Bogusi, Alienor, Lidce cholera pora późna nie wiem czy kogoś nie pominęłam pewnie tak :oops: ale wszystkie te osoby w różny sposób finansowy, dyzury, ogłoszenia itd. itp. przyczyniły się bardzo do tego że kociaki dostały pomoc mniejszą lub większą, może zdołałyśmy je uratować, a na 100% chciałyśmy je uratować. I pewnie dzięki tym osobom zostały także wyadoptowane.
Zresztą życzę wszystkim nam żeby kociaków potrzebujących pomocy było jak najmniej.
Dziękuję wszystkim osobom kupującym na naszych bazarkach, wystawiających rzeczy na rzecz naszych kociaków uczestniczących w innych akcjach na rzecz pomocy naszym kociakom :1luvu:
Bez tej pomocy nie mogłybyśmy istnieć i pomagać nie miałybyśmy kociaków do wyadoptowania bo nie miałybyśmy jak im pomóć.
Jeszcze raz wielkie dzieki :1luvu:

terenia1

[poprzednia][następna]