No i taki fajny domek znalazłaś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Maciuś nie gryziemychyba...
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Maciuś nie gryziemychyba...
![]()
![]()
Prue pisze:Moje drogie, Maciuś się wypowie, tak mi wczoraj powiedział, mówił tylko że najpierw chciał do kogoś zadzwonić, nie wiem , do którejś z was chybai upewnić się co do Julci, czy na pewno będzie u niego
A przeczytał wszystko od dechy do dechy i jest w niej zakochany (zaborczo)
Gibutkowa pisze:Dziewczyny z Warszawy zajrzyjcie proszę viewtopic.php?f=13&t=119605
Maciek&Julcia pisze:Witam wszystkich serdecznie![]()
Ponieważ mam zostać nowym przybranym tatusiem Julci, chciałem się wreszcie z Wami wszystkimi przywitać
Gdy Ewa (Prue) pokazała mi wiadomość o Julci, natychmiast postanowiłem jej pomóc, a reakcja ludzi z którymi mieszkam była "Dzwoń jak najszybciej, bo może być za późno". Oczywiście omówiliśmy wszystko na spokojnie, ale mimo to nie zmieniliśmy zdania.
Wszyscy teraz bardzo cieszymy się, że po wizycie u nas w domu, telefonach i mailach zdecydowałyście nam zaufać i przekazać Julcię. Chciałem też Was uspokoić, że pomimo że nie jesteśmy tu żadną rodziną (przynajmniej niektórzy jeszcze nie), znamy się ze sobą bardzo długo, na tyle, żeby wiedzieć, że Julcia spędzi z nami wiele spokojnych lat w niezmienionym towarzystwieMamy wielką nadzieję, że szybko zaaklimatyzuje się u nas ( w czym wszelkimi sposobami będziemy jej pomagać) i wreszcie znajdzie spokój stałego domu.
Czekamy więc do środy![]()
Pozdrawiam Was serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 651 gości