alareipan pisze:To jutro poślę za cięźarówkę i kocurka. Konto bez zmian?
Dzięki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:To jutro poślę za cięźarówkę i kocurka. Konto bez zmian?
alareipan pisze:
Aga ja mogę załatwić Kasi sterylkę w Wawie za dwa tygodnie. Za darmoszkę, z przetrzymaniem w szpitaliku, odrobaczeniem i odpchleniem. Niestety bez szczepienia. Jakość gwarantuje, bo to w mojej talonówce, tyle że nie z talonów, a z innych funduszy.
Zresztą jakby ktoś z Wawy chciał wyciachać wolnożyjącą, to krzyczeć
alareipan pisze:
Aga ja mogę załatwić Kasi sterylkę w Wawie za dwa tygodnie. Za darmoszkę, z przetrzymaniem w szpitaliku, odrobaczeniem i odpchleniem. Niestety bez szczepienia. Jakość gwarantuje, bo to w mojej talonówce, tyle że nie z talonów, a z innych funduszy.
Agnieszka16 pisze:Zapraszam na bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=117345
XAgaX pisze:Kasia obiecała się odezwać, jak nie uda jej się zapisać koty do Koterii- na wszelki wypadek powiem jej o możliwości skorzystania z talonówki (jeśli pozwolicie, ograniczę się do kotki).
zgłosiła się do mnie dziewczyna, która przygarnęła kotę z ulicy i nie stać jej na kastrację, a raz już uciekła i wróciła zaciążona- czy też mogłaby skorzystać z pomocy?
alareipan pisze:XAgaX pisze:Kasia obiecała się odezwać, jak nie uda jej się zapisać koty do Koterii- na wszelki wypadek powiem jej o możliwości skorzystania z talonówki (jeśli pozwolicie, ograniczę się do kotki).
zgłosiła się do mnie dziewczyna, która przygarnęła kotę z ulicy i nie stać jej na kastrację, a raz już uciekła i wróciła zaciążona- czy też mogłaby skorzystać z pomocy?
Nie inaczejZ Wawy ta dziewczyna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], marivel, Patrykpoz i 264 gości