Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
biamila pisze:Jak uda mi się z pracy wyrwać to podejdę zobaczyć co się dzieje.
hreidar pisze:To kto w końcu pomaga tym kotkom?
Bo w listopadowym numerze kocich spraw pisali, że na gdyńskie koty zbiera szczeciński zwierzęcy telefon zaufania i podali ich numer konta![]()
O PKDT nic tam nie było
biamila pisze:Jak uda mi się z pracy wyrwać to podejdę zobaczyć co się dzieje.
lidjanb pisze:sabina skaza pisze:jarekm pisze:W sprawie tej pikiety to najlepiej zorientowana jest Sabina.
Jakaś grupa chciala pomóc , chcieli jakiś film krecić , a potem sie okazało ze to jakaś partia młodych socjalistów
Jeśli sie nie mylę to Sabina ich propozycje odrzuciła
Szczegóły zna Sabina
dokładnie z pikietą nie mamy nic wspólnego. opiszę wam szczegóły wieczorem- zobaczymy co się zadzieje pod urzędem o 15.15. gdybym nie była chora chętnie bym podjechała pod urząd jako widz, z ciekawości- zobaczyć, czy nie używają naszego logo i czy nie wplątują w akcję PKDT, bo prosiłam przedstawicielkę ich ugrupowania, która była u mnie żeby nie łączyć ich pikiety z naszą organizacją.
I tak jeżeli to możliwe dobrze byłoby aby ktoś Z PKDT z boku się poprzyglądał i posłuchał
Nie bardzo wierzę w zapewnienia przedstawicieli tych ugupowań że nie włączą w cały bałagan PKDT.Oni chcą wygrać dla siebie opinię publiczną i zaistnieć .Słyszałyście przecież w Radio....
Marlon pisze: Potrzebne tez osoby aby koty wieczorem od wetow odebrac i zawiezc do Sabiny.
mpacz78 pisze:Marlon pisze: Potrzebne tez osoby aby koty wieczorem od wetow odebrac i zawiezc do Sabiny.
Jest już zorganizowany na dziś transport 4 kotek z Elbląskiej z Gdańska do Sabiny.
Menial się zgłosił(a) (przepraszam nie znamy się więc nie wiem) też do transportu - czy jeszcze jakieś sa do przewiezienia? od Łukucia są dziś? czy Menial ma je przewieźć? Jeżeli coś jeszcze tzreba przewieźć to ja mogę też.
yammayca pisze:Ale Urząd Miasta Gdynia jest chętny do współpracy! Podpiszą umowy z 3 współpracującymi z nami weterynarzami i pokryją koszty leczenia i sterylizacji stoczniowych kotków! Odpowiedzieli po prostu na nasze pisma z prośbą o pomoc. Rozmowy trwały już od pewnego czasu i dało się to załatwić na spokojnie, bez manifestacji i jakichś pikiet!
mpacz78 pisze:
Jest już zorganizowany na dziś transport 4 kotek z Elbląskiej z Gdańska do Sabiny.
Menial się zgłosił(a) (przepraszam nie znamy się więc nie wiem) też do transportu - czy jeszcze jakieś sa do przewiezienia? od Łukucia są dziś? czy Menial ma je przewieźć? Jeżeli coś jeszcze tzreba przewieźć to ja mogę też.
maggic pisze:To ja dorzucę coś jeszcze do tak pozytywnych wpisówNajpierw - pozdrowienia od małej Klusi, z jej aktualnego DT. Ma się dobrze, dziś zaliczyła pierwszy skok na wysokość łóżka - bez wdrapywania się! Przy dwóch kotach-rezydentach nie nudzi się, ma doskonały apetyt, a dziś odebrała prezent od Pani z zoologicznego - wieeelką pakę Royal'a
![]()
Tymczasem jak belfer rozkręcam zbiórkę w szkole, i niebawem zgłoszę się do Kingi z kartonem jedzenia i kocykami. Obiecano mi też klatkę, która może się przydać jako transporter etc.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 391 gości