Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:lidka02 pisze:A koty tak tą karme lubią i nie jest tania..
za to świetnie rozreklamowana u wetów. A pulpa buraczana to wybitne świństwo dla kota.
puszatek pisze:kalair pisze:lidka02 pisze:A koty tak tą karme lubią i nie jest tania..
za to świetnie rozreklamowana u wetów. A pulpa buraczana to wybitne świństwo dla kota.
o której karmie piszecie ?
puszatek pisze:kalair pisze:lidka02 pisze:A koty tak tą karme lubią i nie jest tania..
o której karmie piszecie ?
111janina pisze:Casica,
bardzo dziekuje za wypowiedz i zwrocenie mojej uwagi na sklad,
polecialam na reklamie,
wiecej tego nie kupie.
Violet,
bardzo dziekuje za linki,
wczoraj w intern. wypatrzylam wlasnie taka;
Smilla Finest Healthy Nutrition niestety,
w bardzo ubogim u mnie asortymencie wlasnie tego nie ma. W ogole Smilli nie ma,eh!
Bede zamawiac z zoo+, nawet z oplata za przesylke zdecydowanie mi sie oplaci.
kicikicimiauhau pisze:
Jedna z moich podopiecznych bezdomniaczek dostała dzisiaj ruiSterylka u nas kosztuje 190zl z przetrzymaniem, bardzo dziękuję Chiarze z fundacji "Szare, bure i łaciate" , ktora w ramach Powszechnej Sterylizacji pomoże mi w opłaceniu sterylki w kwocie 120zł
Zatem brakuje nam 70zł...
Bardzo proszę Dobre Duszyczki o pomoc... Nawet drobna kwota to dla nas bardzo duzo, dzięki temu złapię Kicię i wysterylizuję... Tam nie moze byc więcej maluszkow, w tym stadzie jest 10kotów... Okolica nieprzyjazna mnie i moim podopiecznym
Dorosłe są dzikie, ale maluszki.. Mogą podejsc do tych niedobrych ludzi
Bardzo proszę o pomoc ..
FUNDACJA "SZARE, BURE I ŁACIATE"
ul. Kopalniana 14 m.3
42-271 Częstochowa
KONTO: 39 1140 2004 0000 3302 7515 2721
w tytule: Powszechna sterylizacja - dla kotki Beaty
BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWMBK
KRS: 0000508232![]()
Chiara pisze:kicikicimiauhau pisze:
Jedna z moich podopiecznych bezdomniaczek dostała dzisiaj ruiSterylka u nas kosztuje 190zl z przetrzymaniem, bardzo dziękuję Chiarze z fundacji "Szare, bure i łaciate" , ktora w ramach Powszechnej Sterylizacji pomoże mi w opłaceniu sterylki w kwocie 120zł
Zatem brakuje nam 70zł...
Bardzo proszę Dobre Duszyczki o pomoc... Nawet drobna kwota to dla nas bardzo duzo, dzięki temu złapię Kicię i wysterylizuję... Tam nie moze byc więcej maluszkow, w tym stadzie jest 10kotów... Okolica nieprzyjazna mnie i moim podopiecznym
Dorosłe są dzikie, ale maluszki.. Mogą podejsc do tych niedobrych ludzi
Bardzo proszę o pomoc ..
FUNDACJA "SZARE, BURE I ŁACIATE"
ul. Kopalniana 14 m.3
42-271 Częstochowa
KONTO: 39 1140 2004 0000 3302 7515 2721
w tytule: Powszechna sterylizacja - dla kotki Beaty
BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWMBK
KRS: 0000508232![]()
Nasza górna granica cenowa to 120 zł za sterylkę, a jesteśmy już bardzo zadłużeni dlatego jeśli sterylizacja musi być u weterynarza z tak barbarzyńską ceną musi być wpłata celowa na te dodatkowe 70 zł.
Ja bym prawdę mówiąc zainwestowała w klatkę i przechowała kotkę w domu, a sterylizowała u weta z normalnymi cenami, bo przecież za chwilę sytuacja się powtórzy...
meggi 2 pisze:Kicikicimiauhau, przepraszam za zaśmiecanie wątku.![]()
Do 111janina.
Ja swoim zamiast Royala kupiłam taką karmę bez zboża- http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... rma/407523. Jak na razie smakuje im, cena jest dobra i na pewno zdrowsza od Royala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tundra i 163 gości