(jedno zdjecie nie wgralo mi sie bo doszlo w polowie tylo

ciesze sie ze w koncu puszeczki dotarly.

niestety tylko w firmie keko mozliwa byla darmowa wysylka przy zamowieniu za 85 zlotych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:dogadajmy transport i ciachnijmy go u nas![]()
a z optymistycznych wiadomości - byłam dziś odwiedzić Wojtusia![]()
i choć serce krwawi wiem, że ma tam dobry domek, już jest zadomowiony na całego![]()
juto wrzucę zdjęcia jakby jakiś gorliwy pan ze straży chciał zobaczyć
AgaS1987 pisze:a ja pokaze wozeczek Maksia :
(jedno zdjecie nie wgralo mi sie bo doszlo w polowie tylo) ale na pozostalych widac jaki super wozeczek! naprawde wspaniale ze Maksio ma taki ekstra wypasiony wozek
ciesze sie ze w koncu puszeczki dotarly.![]()
niestety tylko w firmie keko mozliwa byla darmowa wysylka przy zamowieniu za 85 zlotych
Ania G pisze:Nowe wydarzenie Wincentego - kto ma facebooka niech dołączy,udostępni i pozaprasza znajomych- ostatnia zbiórka była owocna- mam nadzieję, że i tym razem tak będzie bo zapasy już się pokończyły![]()
https://www.facebook.com/events/802883716399287/?fref=ts
miko_bs pisze:Od dzisiaj mała Attica będzie u mnie. Nigdy u nas nie było 4 kotów, jednak nasza kotka, którą udało się odratować 1,5 miesiąca temu bardzo szukała towarzystwa kogoś na swoim poziomie wiekowym, dlatego po paru dyskusjach zgodzili się na kolejnego kociaka i tak Attica jest u mnie od dzisiaj. Po krótkiej kwarantannie zrobimy małe zapoznanie i zobaczymy, czy dziewczyny przypadną sobie do gustu:)
Zrobiłam też bazarek na pokrycie kosztów u wetów, mam nadzieję, że się coś z tego spodoba, w razie czego proszę o jego podnoszenie:) Każda uzbierana złotówka zmniejszy dług:)
viewtopic.php?f=20&t=164434&p=10744019#p10744019
marivel pisze:No to Attica zostaje prawie " w rodzinie"![]()
Justynko, zerknij na ten link:
http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?va ... na+60+x+90
to link do sieci aptek "Dom i zdrowie". To działa tak, że jak się chce coś kupić, to trzeba się zarejestrować na stronie sieci, wybrać zakupy, wsadzić do koszyka a następnie wybrać aptekę ( sieciową ) w której chce się odebrać zakupy. Płaci się w aptece przy odbiorze. Można na stronie sprawdzić listę aptek i wybrać co najbliżej. W Tychach podało 4 apteki :
• Apteka 'Dbam o Zdrowie' Al. Bielska 107, Tychy
• Apteka Ogólnodostępna Arkadowa 8, Tychy
• Apteka Dbam o Zdrowie Ks. Tischnera 1, Tychy
• Dbam o Zdrowie Towarowa 2, Tychy
Ten link to też link do podkładów - poszukałam co mają. Nie wiem, czy znasz podkłady firmy TENA, to szwedzka firma, ja ją znam z innych b. dobrych rzeczy.
Może być prościej iść do apteki i zapytać czy to mają ( i czy cena jest taka jak w internecie ), jeżeli to jest na stanie i taka sama to nie ma się co
rejestrować, ale może być tak, że jest dostępne na zamówienie ( tu dostawa do apteki jest bezpłatna i płaci się tylko za towar z koszyka )
Mają też Octenisept, o którym pisałaś - jest też w litrowej butelce za ok.70 zł.
Zajrzyj tam i powiedz co Ty na to.
Jutro pogadamy co z tym dalej, a teraz spadam spać, dobranoc
Justa&Zwierzaki pisze:octanisept juz znalazłam , jest tanszy o kilka zł , ale tez ten sam produkt jest znacznie droższy , nie wiem o o chodzi
marivel pisze:Justa&Zwierzaki pisze:octanisept juz znalazłam , jest tanszy o kilka zł , ale tez ten sam produkt jest znacznie droższy , nie wiem o o chodzi
ok, kupisz tam gdzie Ci wygodniej
przypomnij proszę nr konta na priva
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości