WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 18, 2012 12:21 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Bazarki będziem podrzucać, może ktoś się skusi :ok:

Żartowniś z tego Twojego męża :twisted: :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon cze 18, 2012 12:25 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

nelka83 pisze:Bazarki będziem podrzucać, może ktoś się skusi :ok:

Żartowniś z tego Twojego męża :twisted: :wink:

Skusi... :roll: tak. :| Ja mogę czekać ,ale koty nie bardzo.One muszą dostać codziennie.Sama widzisz jak kiepsko idzie. :| Twój wczoraj wystawiony i ruch jak w Rzymie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon cze 18, 2012 12:43 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Tez miałam kleszcza w tym miejscu :?
Iza on mógł na Ciebie po prostu spaść, a potem sobie przewędrować w to miejsce dlatego powtarzam, że trzeba przeglądać dokładnie każdy cm ciała.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon cze 18, 2012 20:57 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kleszcze lubią cienką, wilgotną skórę, łatwiej się wbijać, szukają jej wędrując pod ubraniem. Także np pod pachami.. Fachowcy radzą szczególnie uważnie takie okolice przeglądać
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto cze 19, 2012 9:48 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Apropo bazarków, był jakiś czas temu bazarek (chyba Skarbonka robiła) i tam była taka niebieska zawieszka, na niebieskim sznurku (rzemyku), ktoś (Skarbonka, Iza ?) pamięta?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto cze 19, 2012 10:42 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

panikota pisze:Apropo bazarków, był jakiś czas temu bazarek (chyba Skarbonka robiła) i tam była taka niebieska zawieszka, na niebieskim sznurku (rzemyku), ktoś (Skarbonka, Iza ?) pamięta?

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chodzi Ci chyba o taką prostokątną zawieszkę księżyc? :roll: Chyba Ktoś ją kupił.Agiag.Nie pamiętam.

Bazarki stoją.Pieniażki sie kończa.Sucha karma też.Wczoraj dotarł ostatni woreczek zamówiony przez Mire. :1luvu: Nie wiem co dalej....... :roll: Spróbuje poprosic jeszcze o jedno ostatnie zamównienie. :oops: Juz jesteśmy na sporym minusie.Poprosze o ostatni woreczek ale.....do końca miesiaca jeszcze tyle dni. :roll: Taki woreczek plus 2 kg w gratisie to 2 dni i koniec.Nie mam pomysłów.Miałam Bazarki zrobić ale nie wiem czy to ma sens :roll: .....Skoro te umarły zupełnie. :(

iza71koty

Post » Wto cze 19, 2012 10:46 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Może rozbij ten z perfumami - chętnie kupię damskie, natomiast z męskim kompletnie nie mam co zrobić. :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto cze 19, 2012 10:51 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Megana pisze:Może rozbij ten z perfumami - chętnie kupię damskie, natomiast z męskim kompletnie nie mam co zrobić. :?

Męskie zostawię dla Męża.Już o tym myślałam. :roll: Zapach mi odpowiada.To idż tam prosze i kup chociaż damskie za swoją cenę.Dobre i to.Jest naprawdę ciężko. :| Gratiski - zabawki dla kota też chcesz?

Chciałam wystawić Bazarek.Mam troche kocich gadżetów.Zabawek.Wiaderko na karmę.Torbę od Ani.Miałam ją sobie zostawic bo śliczna..... :roll: Kurde nie mam głowy.Radżcie Dziewczyny co robić?

iza71koty

Post » Wto cze 19, 2012 10:56 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Izo, wystaw co masz :ok:
U mnie znalazłby się chętny na zestaw zabawek, taki do 15 zł np., najlepiej małych. Może coś znajdziesz - jeśli tak to bierzemy :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto cze 19, 2012 10:57 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Do tej pory udało się zdobyć a konto czerwca

30 kg Proplan
84 kg Josera sensicat

Nasze miesięczne zapotrzebowanie to około 200 kg suchej karmy.

iza71koty

Post » Wto cze 19, 2012 10:59 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

nelka83 pisze:Izo, wystaw co masz :ok:
U mnie znalazłby się chętny na zestaw zabawek, taki do 15 zł np., najlepiej małych. Może coś znajdziesz - jeśli tak to bierzemy :wink:

Znajdę.Oczywiście.Zabawek mam sporo.Wszystkie nowe.Mogę zrobić kilka zestawów.

jak myślicie po ile sztuk dać w komplecie?

iza71koty

Post » Wto cze 19, 2012 11:02 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

taizu pisze:Kleszcze lubią cienką, wilgotną skórę, łatwiej się wbijać, szukają jej wędrując pod ubraniem. Także np pod pachami.. Fachowcy radzą szczególnie uważnie takie okolice przeglądać

Tak zauważyłam Taizu.Ten na szczęście jeszcze nie wlazł tak głęboko jak przedostatni.

iza71koty

Post » Wto cze 19, 2012 11:41 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:
panikota pisze:Apropo bazarków, był jakiś czas temu bazarek (chyba Skarbonka robiła) i tam była taka niebieska zawieszka, na niebieskim sznurku (rzemyku), ktoś (Skarbonka, Iza ?) pamięta?

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chodzi Ci chyba o taką prostokątną zawieszkę księżyc? :roll: Chyba Ktoś ją kupił.Agiag.Nie pamiętam.

Nie, na pewno nie w kształcie księżyca, nie mogę znaleźć tego bazarku w tej chwili, ale pamiętam, że tego nikt nie kupił, a ja trafiłam na bazarek już po zakończeniu i ciągle mam o to zapytać, tylko sobie zapominam :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto cze 19, 2012 20:16 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:
Megana pisze:Może rozbij ten z perfumami - chętnie kupię damskie, natomiast z męskim kompletnie nie mam co zrobić. :?

Męskie zostawię dla Męża.Już o tym myślałam. :roll: Zapach mi odpowiada.To idż tam prosze i kup chociaż damskie za swoją cenę.Dobre i to.Jest naprawdę ciężko. :| Gratiski - zabawki dla kota też chcesz?

Zaraz tam idę w takim razie. Za zabawki dziękuję, widzę, że Nelka jest chętna a moje staruszki i tak już się nie bawią.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto cze 19, 2012 21:43 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

wiora pisze:Tez miałam kleszcza w tym miejscu :?
Iza on mógł na Ciebie po prostu spaść, a potem sobie przewędrować w to miejsce dlatego powtarzam, że trzeba przeglądać dokładnie każdy cm ciała.

A mnie kleszcze nie chcą :cry:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

[poprzednia][następna]