Maria ty to musisz kochać tę ciocię

ja to bym dała pilota do łapy, program na discovery albo serial w tvn i bym codziennie spindalała z domu byle dalej, niech Paweł bawi ciocię

albo niech ciocia idzie do teściów pozawracać im gitarę. W końcu są w jednym wieku. czemu ty się tak wiecznie maltretujesz tymi staruchami z rodziny, ciocie , wujki, a życie mija i nie spostrzeżesz się a sama się w ciotkę- klotkę przy ich zamienisz
a ja tam jestem w ogóle anty rodzinna, jak przyjechała teściowa to tylko patrzyłam żeby wyjść z domu a jej dzieci podrzucić do pilnowania. przecież starzy ludzie nie mogą wymagać żebyśmy my młodzi im dotrzymywali towarzystwa i do tego udawali że nas to cieszy

to tak jakbym ja dopadła jakąś nastkę emo i siedziała jej stale na karku udając młodego luzaka. masakra.........ja wytrzymuję ze starymi ludźmi max 3 godz
sznurek vel pitt bull za tęczowym mostem

w nocy do ogrodu wdarły się dziki, wraz ze swoim przyjacielem psem bronił domu, walczył z wrogiem i poległ w walce totalnie zmasakroway przez świnię

umarł będąc kochanym i wielbionym przez opiekunów, spał w ich łóżku, kobieta wyła do tel. nie mogła rozmawiać. przyjedzie po następcę szura jak przejdzie jej żal po ukochanym sznurku.
tak tylko sabinkę babka chciała, widząc że to dziki dzik. powiedziała że najwyżej nie będzie kota dotykać. taka miłość od pierwszego wejrzenia