[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 12:40 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Dokładnie.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie sie 28, 2011 16:12 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Co do tego płynu i jego szkodliwości, to jak na razie nie zaobserwowałam niedobrych skutków, ale faktem jest, że ostatnio nie podawałam im za często z racji wyjazdu. Może nie jest to dobre, aby podawać bardzo długo non-stop, ale jakimiś seriami?

A przyznam szczerze, że co weterynarz, to różne opinie. Moja wetka nie poleca np. srebra, bo jak powiedziała nie jest w pełni bezpieczny. Czyli i tak wychodzi, że trzeba uważać, słuchać i komuś zaufać :)

A ja rozumiem, co Ty musisz z Mańkiem przechodzić. Też mam taką aparatkę w domu. Jest kochana, póki nie naruszy się jej godności osobistej (pazurki, okolice zadnie, wkłuwanie się pod skórę). O dziwo, toleruje majstrowanie przy pyszczku. Jak wspomniałam ostatnio wetce o pobieraniu krwi, to stwierdziła, że chyba pod narkozą :twisted: tylko.... ;)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie sie 28, 2011 16:21 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniuś to najsłodszy kot pod słońcem, ale absolutnie nie toleruje naruszania godności swojej osoby :mrgreen: Nawet jego osławione dredy wycinałam coś koło miesiąca, po jednym, bo kończyło się to za każdym razem karczemną awanturą i łapoczynami. Z tego złotego okresu została mi piękna sztama na ramieniu, nawet opalenizna nie dała rady, mam tatuaż na całe życie. Chociaż teraz taka moda: widziałam na jakiejś plotkarskiej stronce, że obecna kobieta M.Wiśniewskiego wytatuowała sobie jego imię na przedramnieniu, to ja też mogę mieć podpis Mężczyzny Mojego Życia :smokin:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie sie 28, 2011 16:25 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Haha, w dodatku
Moha pisze:Mężczyzny Mojego Życia :smokin:
sam wykonał ten tatuaż.
A ma jakiś kształt, czy to raczej linia prosta?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie sie 28, 2011 16:30 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Linia idealnie prosta, na jednym końcu grubsza, na drugim cieniutka, nad nią są dwa pieprzyki, pod nią jeden. A sama linia ma ciemny kontur, w środku jest kolor jasnoróżowy i takie jakby bąbelki, gdyż zrobił mi się bliznowiec. No po prostu artysta nad artystami, trza by o jakimś wernisażu pomyśleć...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie sie 28, 2011 17:39 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kurde, my tu gadu-gadu o tatuażach a Maniek zakradł się na suszarkę do talerzy i wpieprza schabowe, co to je sobie mój TŻ samodzielnie zgotował na obiad :evil: Pilnie szukam DT dla kobiety i kota, grozi im uśpienie!!!
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie sie 28, 2011 17:48 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha pisze:Kurde, my tu gadu-gadu o tatuażach a Maniek zakradł się na suszarkę do talerzy i wpieprza schabowe, co to je sobie mój TŻ samodzielnie zgotował na obiad :evil: Pilnie szukam DT dla kobiety i kota, grozi im uśpienie!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
No cóż, koty tak mają :mrgreen: Ja dzisiaj ledwo obiad ugotowałam, bo mi koty w surowe mięcho nosy i pazury wsadzały :wink: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro wrz 07, 2011 16:50 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniuś po kontroli, ukłuli kotecka, krewkę pobrali :( . Badania całkiem niezłe (YES! YES! YES!) ale dziąsła fatalne + baaardzo chory ząbek :cry: Zapadła decyzja o sanacji paszczy, czekam właśnie na telefon od weta w celu ustalenia terminu, w grę wchodzi zdaje się piątek... Sram po nogach z nerwów, tak się boję o Mańka, że znowu znieczulenie... Nie wyobrażam sobie życia bez Niego. Błagam, trzymajcie za nas kciuki...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro wrz 07, 2011 16:58 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro wrz 07, 2011 22:02 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

:ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Czw wrz 08, 2011 18:34 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dobrze być musi i basta :!:
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Czw wrz 08, 2011 20:22 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Popatrzyłam sobie na zdjęcia Maniuli... Musi być dobrze. Jutro mam urodziny i sobie na prezent życzę. No.

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Czw wrz 08, 2011 20:26 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

W takim razie :birthday: ode mnie i od Maniusia! Jutro mamy być o 15.30... Tyle ludzików dobrze Mańkowi życzy że musi być ok...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw wrz 08, 2011 20:52 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Ogromne kciuki za Maniusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw wrz 08, 2011 21:25 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Mocne trzymam z Maniusia :ok: :ok: Musi być dobrze! Inaczej być nie może! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Może przy okazji zrób mu Moha wycinek do hisopatoligii z tej paszczy, jak już będzie w narkozie :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

[poprzednia][następna]