MALEŃSTWA W NIEBEZPIECZEŃSTWIE
okazało sie że to dziewczynka.... ma identycznie urokliwą siostre tylko że całą czarna.... dzieciaki są ruchliwe, bawią sie tu i tam , troszkę nieufne, ale zainteresowane czymś wychodzą do ludzia.....ciągle sa pod blokowiskiem, gdzie ludzie rozsadzali petardami zwierzaki w kanale...notabene tym samym w którym i te maluchy maja schrononioenie....
jeszcze raz apeluje....potrzebny dt....dla tych klocic (ja bym mogła zabrac kociaki na tydzien bo i tak obiecałam opieke nad jedynm maleństwek dogomaniaczki ktora wyjezdza.....jednak tylko do 7 lipca a potem nie wiem..... wprawdzie kotki są niezwykle urodziwe i myśle że szybko znalazłyby domki
również potrzebny jest dt dla kotów bluerat.... 3 maluchy (juz nie takie małe) juz prawie 2 miesiące okupuja łazienke, co daje juz troche w kośc domownikom..... mysle że zabranie chociazby 2 maluchów to juz jakies odciązenie....
czy ktoś ma mozliwość?
na weekendzie zrobimy nowe fotki i rusdzamy z ogłoszneiami pełna para...
KOTY Z SZOPY..
Miały byc dzis streylizowane ciezarne kotki... 2 wogóle sie nie pojawiły...za to była ta nieufna której nie dało sie złapac, nie złpałysmy równiez tej ostatniej spod szopy (strasznie płochliwa) ....za to pojechały 2 kocurki na kastracje
tutaj podziekowania dla :
- bluerat która załatwiła zabiegi i naciagneła debet Radlinek (oj-oj)
- Luss - która za darmo zrobiła kurs do boguszowic i odwiozła kocurki do radlina
- Eweiliny i jej mamy , któe zgodziły sie zaoopiekowac kotami