SchronWro DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 11, 2010 8:00 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Niteczka 1 pisze:Na Grunwaldzkiej :lol:

Niteczka skontaktuj się z martką, ona pracuje gdzieś w okolicach Grunwaldzkiej więc może będzie miała czas aby sprawdzić domek

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt cze 11, 2010 12:31 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Widzieliście co Animonda wypuściła dla maluszków http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... nda/173722
W końcu jakaś alternatywa dla RC Babycat. No i świetny skład ma :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 11, 2010 13:32 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Kruszyna to Ty byłaś w zoologu w Arkadach? Szwagier mi właśnie doniósł, że któraś z dziewczyn była ;) No i trzy kolejne kociaki z kącika poszły do domków :ok: Kurcze muszę tam koniecznie jutro zajść, bo zanim się wybiorę to wszystkie kotusie już będą w domkach, a muszę zobaczyć te szkraby biegające po sklepie w pipczących obróżkach :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt cze 11, 2010 14:00 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Gibutkowa pisze:Kruszyna to Ty byłaś w zoologu w Arkadach? Szwagier mi właśnie doniósł, że któraś z dziewczyn była ;) No i trzy kolejne kociaki z kącika poszły do domków :ok: Kurcze muszę tam koniecznie jutro zajść, bo zanim się wybiorę to wszystkie kotusie już będą w domkach, a muszę zobaczyć te szkraby biegające po sklepie w pipczących obróżkach :lol:

Ja bylam ale tylko oglądalam maluszki. Rzeczywiście dużo ludzi tam było, głównie z dziećmi.
Jedna krówka i 4 biało- bure.

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pt cze 11, 2010 16:29 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Byłam dzis w schronie. Dużo kociaków w baraku. Jak mi ktoś powie że nie chce krzywdzić kotki, bo sterylka to stres, to kopne go w sam środek dupy :evil:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pt cze 11, 2010 16:35 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Gibutkowa pisze:Kruszyna to Ty byłaś w zoologu w Arkadach? Szwagier mi właśnie doniósł, że któraś z dziewczyn była ;) No i trzy kolejne kociaki z kącika poszły do domków :ok: Kurcze muszę tam koniecznie jutro zajść, bo zanim się wybiorę to wszystkie kotusie już będą w domkach, a muszę zobaczyć te szkraby biegające po sklepie w pipczących obróżkach :lol:

Byłam, byłam :) Twój szwagier to taki brunet? Bo mi się jakoś przyglądał dziwnie :P

Natasza chyba się minęłyśmy :(

Kasiu, ja Ci chętnie pomogę w tym kopaniu ;)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt cze 11, 2010 16:36 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Yosia, jutro o 10 w schronie. Pasuje Ci? :)
Obrazek

Kruszyna

Post » Pt cze 11, 2010 17:34 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Kasia od Behemotha pisze:Byłam dzis w schronie. Dużo kociaków w baraku. Jak mi ktoś powie że nie chce krzywdzić kotki, bo sterylka to stres, to kopne go w sam środek dupy :evil:

:ok: :ok: :ok: tez chetnie kopa zasadze...szczególnie u nas na wsi :evil:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 11, 2010 18:11 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Kruszyna pisze:

Byłam, byłam :) Twój szwagier to taki brunet? Bo mi się jakoś przyglądał dziwnie :P

Natasza chyba się minęłyśmy :(

Kasiu, ja Ci chętnie pomogę w tym kopaniu ;)

Tak tak brunet :) A przyglądał się bo pewnie chciał Cię poderwać :mrgreen: lubi brunetki :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt cze 11, 2010 20:18 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

:oops:
Obrazek

Kruszyna

Post » Pt cze 11, 2010 22:56 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Kasia od Behemotha pisze:Byłam dzis w schronie. Dużo kociaków w baraku. Jak mi ktoś powie że nie chce krzywdzić kotki, bo sterylka to stres, to kopne go w sam środek dupy :evil:

:lol: po razie za każde kociątko w schronisku :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob cze 12, 2010 0:00 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

jessi74 pisze:

I za Azalkę.
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Sob cze 12, 2010 22:45 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

ulvhedinn pisze:
jessi74 pisze:

I za Azalkę.

popieram w 100% :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob cze 12, 2010 22:57 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

ulvhedinn pisze:
jessi74 pisze:

I za Azalkę.

popieram w 100% :-)[/quote]

proponuję dorzucić jeszcze tych co wyjeżdzaja na urlop i odwożą do schronu swoich pupili :wink: (bo przeciez to nic złego i kotek jest w dobrych rękach :evil: )

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Nie cze 13, 2010 21:11 Re: SchronWro fot. str. 30 szukamy wolontariuszy :)

Sobotni barak:

Kotka ze złamaną łapką. Została znaleziona na ulicy, młodzi ludzie ją znaleźli, pojechali z nią do weta, który zrobił RTG i założył gips. Nie mogli jej zatrzymać, przywieźli do schronu

Obrazek
Obrazek

Kruszyna

[poprzednia][następna]