K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 13:22 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

powiedzcie mi proszę, czy ktoś z was zagląda czasem do Arwetu w Wieliczce?

aneta od zwierzyńca

Od: Pt gru 02, 2005 14:29

Post » Śro kwi 21, 2010 13:35 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

lutra pisze:Kotki odstawione do dra Lisa. Ago, ja mam dwa tymczasy w (), ale dwa.

a co z tą od pana I?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro kwi 21, 2010 13:47 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

aneta od zwierzyńca pisze:powiedzcie mi proszę, czy ktoś z was zagląda czasem do Arwetu w Wieliczce?

Ja, jutro ok. 11.
Ago, w sprawie kotki nic nie wiadomo, bo kotka wyszła w czasie przekładania do trans i siedzi na zabudowanym balkonie. Klatka nastawiona. Do Szpeyera dra jedzie Tosza z Armaturkiem w ciąży, mają sprawdzać. Jak będzie ok, to zostawia na ciach, a ja potem do niej odwiozę.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro kwi 21, 2010 13:55 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

lutra pisze:
aneta od zwierzyńca pisze:powiedzcie mi proszę, czy ktoś z was zagląda czasem do Arwetu w Wieliczce?

Ja, jutro ok. 11.
Ago, w sprawie kotki nic nie wiadomo, bo kotka wyszła w czasie przekładania do trans i siedzi na zabudowanym balkonie. Klatka nastawiona. Do Szpeyera dra jedzie Tosza z Armaturkiem w ciąży, mają sprawdzać. Jak będzie ok, to zostawia na ciach, a ja potem do niej odwiozę.

rozumiem, ze nie muszę do Toszy oddzwaniać, bo w tej sprawie dzwoniła

Tweety

Post » Śro kwi 21, 2010 14:11 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

oui
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro kwi 21, 2010 14:19 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Armaturek ma zabieg. Zawiozę go do Toszy i zawiozę Szatana Tri do Sol i Płaczącą Burą na Kocimską, po drodze pewnie padnę na moje przeziębienie. Edit_f, dzięki za gotowość wożenia, ale zostaw sobie siły i czas na czas beze mnie ;).
Wieczorem relacja, co i jak.
Na przyszły tydzień (wtorek i czwartek) są zamówione sterylki u dra Lisa, więc trzeba łapać. Ja, może, jeśli będę w weekend, spróbuję tę Bezę (bo jest Bez oka, Bez ogona i trochę Bez biodra) z Podwawelskiego złapać, chyba że ktoś da radę spróbować wcześniej.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro kwi 21, 2010 14:32 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

lutra pisze:Armaturek ma zabieg. Zawiozę go do Toszy i zawiozę Szatana Tri do Sol i Płaczącą Burą na Kocimską, po drodze pewnie padnę na moje przeziębienie. Edit_f, dzięki za gotowość wożenia, ale zostaw sobie siły i czas na czas beze mnie ;).
Na przyszły tydzień (wtorek i czwartek) są zamówione sterylki u dra Lisa, więc trzeba łapać. Ja, może, jeśli będę w weekend, spróbuję tę Bezę (bo jest Bez oka, Bez ogona i trochę Bez biodra) z Podwawelskiego złapać, chyba że ktoś da radę spróbować wcześniej.

Bede w domu dopiero ok. 19.30, takze jakby co to bardzo prosze o pozniejsze przybycie z Szatanem Tri.

By the way, to jest naprawde Szatan - diabelskie nasienie, mam nadzieje ze nie rzuci na mnie klatwy za te tekture i kije od miotel ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro kwi 21, 2010 15:29 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Co z Dusią i Murką ? Nikt nie dzwonił ? A Dzidka kochana ? I co z Leoktosią ?

Nie ma mnie na Kocimskiej, nic nie wiem. Napiszcie coś prosze.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro kwi 21, 2010 15:44 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

lutra pisze:Armaturek ma zabieg. Zawiozę go do Toszy i zawiozę Szatana Tri do Sol i Płaczącą Burą na Kocimską, po drodze pewnie padnę na moje przeziębienie. Edit_f, dzięki za gotowość wożenia, ale zostaw sobie siły i czas na czas beze mnie ;).

Sytuacja zrobiła się trochę nerwowa, bo pani Dorota, która sama nastawiła klatkę i złapała kota ( po telefonicznej konsultacji ze mną, do czego co służy w klatce łapce), oświadczyła, że kot nie ma już takiego brzucha , jak miał :evil: . Istniała obawa, że czekając z tym kotem do wieczora, skażemy jednodniowe maluchy na śmierć. Najbliższy wet, do którego zatargałyśmy kota powiedział, że ..dziki :mrgreen: i zaproponował rtg przez klatkę, zastrzegając, że nie gwarantuje jakości zdjęcia :roll:
Wymyśliłam więc, że zamiast czekać aż Lutra skończy pracę i po nas przyjedzie, zmienię plany na popołudnie również i pani Dorocie i że zrobimy niespodziankę panu doktorowi. Niezawodny pan S.pytał mnie tylko, czy pani Amelia na pewno wie, że ten kot to zamiast jej kota :lol: i zabrał się za to, co lubi najbardziej.
Czekam teraz na kotkę-jest drobna , śliczna i kompletnie dzika ( wolę takie od tych co mruczą i nadstawiają łepek do głaskania-nie ma wątpliwości, co z nimi zrobić po tygodniu)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro kwi 21, 2010 16:16 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Przypominam moim ubiegłotygodniowym zastępczyniom, że jutro jestem normalnie na Kocimskiej :D
I jeszcze raz dziekuję za ubiegły czwartek.
Tweety, czy koszulki są jeszcze na Kocimskiej? Jeśli tak, to na pw przyślę ci wybrany rozmiar.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro kwi 21, 2010 16:34 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Miszelino - podobnie jak Św. Rita jestem od spraw beznadziejnych.
To na okoliczność Kikura.

Jakby co - zadzwoń.
Albo meilnij.

No!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro kwi 21, 2010 18:14 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Bazarki:
Brzózka - 17zł ---> przesyłka 7zł AFN był mi winien :wink: 14zł (ostatnio przelałam za dużo), zabrałam 10zł na pokrycie długu.

kwiatkowa 25zł ---> przesyłka 6,5zł
kiwi 15,18zł ---> przesyłka 6,10zł

Przelałam 28zł
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro kwi 21, 2010 19:43 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro kwi 21, 2010 21:23 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Postanowione, że Lisek jedzie w piątek po południu do domu. Najwyższy czas :wink:
Koszulki to raczej dopiero będą jutro na Kocimskiej, za nic nie mogę z niczym zdążyć :evil: Wystarczy, że człowiekowi wypadnie jeden dzień z życia i już jest ze wszystkim do tyłu, może nie ze wszystkim, bo żwirek do p. Marty dotarł, dzisiaj Krakvet zaliczony ale kubki nie zamówione, kalendarze leżą, strona krakowska leży i jeszcze parę innych rzeczy też :evil:

na czytnik mamy już 200 zł, bardzo dziękuję kolejnej wpłacającej :1luvu:

Tweety

Post » Śro kwi 21, 2010 22:59 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Tweety pisze:strona krakowska leży

Bez przesady, automaty pójdą szybko, treść na stronach się zrobi i już będzie prawie gotowe ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]