bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 31, 2010 5:07 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

:ok: :ok: :ok: za domek
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Śro mar 31, 2010 6:59 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Hej chłopaki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 31, 2010 10:26 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

może ktoś zamierzał kupić baletki - cichobiegi :ryk: viewtopic.php?f=20&t=109631

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro mar 31, 2010 16:01 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

jessi74 pisze:
kropkaXL pisze:Dziękuję !!!!!!
Oby dzisiaj domki dzwoniły-takie fajne domki,a nie oszołomy! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

NO....żeby nie zapeszyć, zadzwoniła fajna pani ! trzymajcie kciuki! nic więcej nie powiem , narazie :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen:

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Śro mar 31, 2010 16:14 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 31, 2010 20:38 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

ojej, sama już nie wiem od czego zacząć :oops: z tą panią o której pisałam wczoraj jestem umówiona na jutro, ale odwołam spotkanie
pani wydaje się być bardzo fajna, zobowiązała się spełniać wszystkie warunki umowy, zgodziła się na spotkania przedadopcyjne i poadopcyjne, na ewentualne późniejsze wizyty, wszystko ok, ale jak to okresliła Agness, nie mamy pewności czy pani zadba o kotki w razie ewntualnych problemów.... czy sytuacji rodzinnej, itp... stanęło na tym, że najpierw spotkamy się u mnie, potem ja jeszcze ją odwiedzę i będziemy się zastanawiać ........
pozostałych telefonów w sprawie kotków nie będę opisywała - bo szkoda słów :? domki beznadziejne, nawet mi się rozmawiać nie chciało......

ale po południu zadzwoniła bardzo inna pani :ok: nie mam żadnych wątpliwości do domku :ok: no w sumie jedną - czy bliźniaki przyzwyczają się i zakceptują psa - owczarka podhalańskiego - bo że pies je zaakceptuje to pani zapewnia, gdyżto bardzo przyjazne zwierzę i pozytywnie nastawione do kotów, w domu był kot

Kasiu, jak Ci się wydaje? wiadomo, że na początku będą się bały, ale z czasem się powinny przywyczaić
Ostatnio edytowano Śro mar 31, 2010 21:28 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Śro mar 31, 2010 21:18 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

to mail od tych Państwa Z tej strony (.......) z ............ Dziś rozmawiałam z Panią przez telefon na temat Remisia i Romusia. Po powrocie do domu rozmawiałam jeszcze raz z mężem na temat ich adopcji. Jesteśmy zdecydowani. Chcemy im dać dom i miłość i przede wszystkim wynagrodzić im to wałęsanie poczuciem stabilizacji i bezpieczeństwa. Przy okazji przesyłam zdjęcia naszego domu, fotkę świnki morskiej i naszych dwóch psów. Na jednym zdjęciu jest mała suczka (.......), a na drugim - .(...........). Jeśli Pani ma jeszcze jakieś pytania to proszę pytać, natomiast my ze swojej strony prosimy o kilka zdań na temat kociaków i parę zdjątek poza tymi na allegro:). Potwierdzam jeszcze raz, że jeśliby ktoś z wolontariuszy chciał przyjechać przed adopcją obejrzeć dom to proszę bardzo. Jeśli będzie Pani chciała, to mogę przesłać zdjęcia pokoi drapaków, czy zabawek, które mamy. Pewnie i tak dokupimy jeszcze nowe po przyjęciu nowych członków rodziny:) Jestem stałym klientem sklepu internetowego już z rabatem http://www.kacikpupila.pl :)

Z góry dziękujemy i oczekujemy odpowiedzi z niecierpliwością:)
Ostatnio edytowano Czw kwi 01, 2010 19:16 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Śro mar 31, 2010 21:23 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

:1luvu: lubię takich ludzi :mrgreen:
zawsze warto poczekać.... może to właśnie ten domek :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro mar 31, 2010 21:23 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Brzmi sensownie! 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Czy to ta pani, o której piszesz jako drugiej? Brzmi bardzo obiecująco.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro mar 31, 2010 21:24 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

w mailu nie ma za wiele informacji, ale podczas rozmowy telefonicznej pani opowiedziała wszystko o warunkach jakie mogą zapewnić kotkom, o nic nie musiałam wypytywać i nic wyciągać na siłę, ostatni ich kotek - adoptowany zresztą też od wolontariuszy, zmarł na białaczkę :( po okresie żałoby są gotowi na kotki...
mi ten domek bardzo się podoba, no to wygląda na to że poproszę kogoś z Katowic aby sprawdził domek - lub sama tam pojadę i wszystko na miejscu ocenię. jestem w trakcie uzgadniania tego z panią

jessi74

Post » Śro mar 31, 2010 21:25 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

majka2222 pisze:Czy to ta pani, o której piszesz jako drugiej? Brzmi bardzo obiecująco.

tak, to ta druga
tak sądziłam że z wrażenia wszystko lakonicznie opiszę :oops:

jessi74

Post » Śro mar 31, 2010 21:42 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Gosiu-domek wygląda jak z bajki-och gdyby własnie tam trafiły!!!!!
I to razem!-byłabym przeszczęśliwa!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 31, 2010 21:50 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

piękne wieści - zaciskam kciuki za burych chłopaczków :ok: :ok: :ok: :ok:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro mar 31, 2010 21:52 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

kropkaXL pisze:Gosiu-domek wygląda jak z bajki-och gdyby własnie tam trafiły!!!!!
I to razem!-byłabym przeszczęśliwa!!!!!!

też bardzo się cieszę! ten domek naprwdę jest bardzo obiecujący, pani zadzwoniła i podała nawet adres lecznicy, która mogłaby potwierdzić że opiekuje się dobrze swoimi zwierzętami !

jessi74

[poprzednia][następna]