Monika, nie masz pojęcia jak ja się cieszę, że on się u nas zaaklimatyzował I dopiero teraz, po roku mieszkania z nami, poznaliśmy Kłapcia na wylot Maniery ma iście królewskie czego po nim w ogóle się nie spodziewaliśmy To wspaniały i bardzo mądry kiciuś
Fajnie! To ja czekam na Kłapcia, widzę, że Dziewczyny też .
Jagódko, trzymaj się tej pracy jak długo możesz. Bez niej jest strasznie źle, człowiek się boi, pomijam tu już emocje i psychologiczne aspekty przebywania bez pracy, ale kwestie finansowe są bardzo ważne.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.
Drogie Kobietki, jak tylko rozpalę w kominku, bo w chacie jest strasznie zimno, wygłaskam Zosixa wstawię focie Kłpacia.
Z Kajtusiem jest źle. Wczoraj miał usg. Przy usg był obecny ojciec mojego weta i stwierdził, że poza stanem zapalnym nic w nim nie widzi. Teraz musimy zdiagnozować przyczynę stanu zapalnego, a to nie będzie takie łatwe, bo wcześniejsze badania nie wykazały obecności zabójczej bakterii. Kajtuś dopiero po południu popuścił trochę siku, więc dopiero chwilą Natala zawiozła mocz do laboratorium Zobaczymy jaki będzie wynik. A jutro znowu będzie łapanka moczu na posiew. W sobotę najprawdopodobniej zbadamy krew. Tyle na cito.
Natala odebrała wyniki badania moczu i nie jest dobrze Przekazała mi telefonicznie, że bakterii jest full Wiec będziemy robić posiew
Tymczasem obiecany Kłapcio
emerytowany szeregowiec Filippo
Babcia Mania
Kajtuś prawie senior
Dziadzio Gucio, który w tym roku prawdopodobnie kończy 17 lat
Polduś - w tym roku kończy 8 lat
Czesiek - czasumilacz
Lucyna - szukam dla niej domu, bo atakuje koty i wprowadza bardzo nerwową atmosferę
Rysiek - prawie savanah Ten kot potrafi wszędzie wejść. Nie tak dawno był na dachu, siedział obok porcelanowego bryta. Co było gdyby się pośliznął i rypnął z 8 metrów na glebę?