^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 09, 2010 19:21 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

A mnie się wydawało ok, potem nie, poczym pani mnie przekonała. Fajnie, wszystko w porządku i Dusia po swóch dniach wróciła, bo 17 letnia córka nie mogła się wyspać, Mała Duszka po prostu płakała, teraz śpi szczęśliwa na swoim oknie, a ja durnota zafundowałam biednemu kotu tyle stresu, czasami mam ochotę zostawić całą 16 - tkę tylko co dalej. Mam 4 małe panny, trzy są w trakcie uczłowieczania, a teraz nie mam ochoty na żadne adopcje i uczłowieczanie niech będą dzikie u mnie za łóżkiem, przynajmniej nie będą miały stresów. Do kitu to wszystko
Ostatnio edytowano Wto lut 09, 2010 19:44 przez malgosiab, łącznie edytowano 1 raz

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Wto lut 09, 2010 19:41 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Masz całkowitą rację ASK@,najważniejsza jest intuicja.To tak jak w sklepie z towarem.Jak Pani mówi,że się jeszcze zastanowi,rozejrzy to w 99% po bluzeczkę nie wróci.Ale na szczęście jest czasem tak,że to nasze ogonki wybierają sobie nas a nie odwrotnie.Moją pierwszą kociczkę dobry los postawił na mojej drodze dosłownie.Ale to takie moje przemyślenia,nie chce Wam wątku nimi zaśmiecać,bo w końcu ważne rzeczy się tu dzieją.Pozdrowienia dla JoKota i tak będę czytać i kibicować.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lut 09, 2010 20:00 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

17-letnia corka nie mogla sie wyspac! a jak corka bedzie starsza i bedzie miala wlasne dziecko, przez ktore nie bedzie sie mogla wyspac, to ciekawe, co z nim zrobi. a z dzieckiem dluzej trzeba sie meczyc, zanim przestanie sie naprzykrzac po nocach. :evil:
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Wto lut 09, 2010 22:22 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

malgosiab pisze:A mnie się wydawało ok, potem nie, poczym pani mnie przekonała. Fajnie, wszystko w porządku i Dusia po swóch dniach wróciła, bo 17 letnia córka nie mogła się wyspać, Mała Duszka po prostu płakała, teraz śpi szczęśliwa na swoim oknie, a ja durnota zafundowałam biednemu kotu tyle stresu, czasami mam ochotę zostawić całą 16 - tkę tylko co dalej. Mam 4 małe panny, trzy są w trakcie uczłowieczania, a teraz nie mam ochoty na żadne adopcje i uczłowieczanie niech będą dzikie u mnie za łóżkiem, przynajmniej nie będą miały stresów. Do kitu to wszystko

Oj, Gosia wszyscy zaliczamy wpadki adopcyjne.
Ale nie wolno się nam załamywać.
Szczególnie teraz, gdy jest jeszcze spokój, można sobie powolutku oswajać i wyadoptować koty.
Daj sobie na razie na luz. Odpocznij. Zrób coś miłego dla siebie!
A potem trzeba dalej robić swoje.
Koty Cię potrzebują! A jak sobie te stado zostawisz, to gdzie będziesz trzymała kocięta jak się sezon zacznie?
Domów bez pp mamy niewiele, bardzo liczę na Twoją pomoc!

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro lut 10, 2010 8:18 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

aga-zgaga pisze:17-letnia corka nie mogla sie wyspac! a jak corka bedzie starsza i bedzie miala wlasne dziecko, przez ktore nie bedzie sie mogla wyspac, to ciekawe, co z nim zrobi. a z dzieckiem dluzej trzeba sie meczyc, zanim przestanie sie naprzykrzac po nocach. :evil:

głupio pytasz :mrgreen: malgosiab sprezentuje :lol: Zna namiary :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 10, 2010 11:43 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Do wzięcia jest na CITO rudy, dorosły, miły, PORZUCONY, kot z Żelaznej!

Szukamy wsparcia finansowego dla dwóch sierotek po zmarłym, które znalazły DT u Danki :arrow: viewtopic.php?f=1&t=107210&p=5582939#p5582939

_kathrin

Post » Śro lut 10, 2010 12:46 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

A frakcja łapankowa prosi o kciuki na piątek wieczór - podejmiemy próbę oczyszczenia z płodnych kotów pewnej piwnicy na Bródnie :twisted:
Z tej piwnicy w zeszłym roku p. Basia co chwilę wygarniała kociaki. Dobrze by było, żeby w tym roku nie było powtórki...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro lut 10, 2010 12:59 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

trzymam kciuki za łapankę :ok:
a mnie już lepiej, widocznie to nie był dom dla Dusi, a dzieciaków nie przyjmę mam swoje,
może potrzebujecie dodatkową klatkę łapkę, u mnie stoi na razie bezużyteczna, właściciel jeszcze się nie upomina

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Śro lut 10, 2010 14:45 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Dziewczyny... wstyd mi, ale potrzebuję pomocy... przyjmę jakiekolwiek podpowiedzi, jakiekolwiek porady, pomoc... help... Choćby dla 4 maluszków, dla jednego, dla dwóch :( viewtopic.php?f=1&t=107547

:cry:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro lut 10, 2010 15:34 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Poddasze, napisałam w Twoim wątku.
Z łapanką nie będzie problemu, sterylizacja kotki - też nie. Tylko DT brak, nasze domy są mocno przekocone. :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lut 10, 2010 15:44 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

heh... wiem :( wszyscy już zakoceni po czubek dachu :( liczę że może gdzieś jakaś klatka się zwolni, ale do fundacji trafiły szczeniaczki i okupują miejscóweczkę :(
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Śro lut 10, 2010 16:06 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Poddasze, podobno klatkę można pożyczyć w Koterii.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lut 10, 2010 16:11 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

Ja mam małą klatkę wystawową do wypożyczenia, Aleba ma dużą

_kathrin

Post » Śro lut 10, 2010 19:15 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

chwilowo wyrok na kociej rodzince wstrzymany. Może pomoże edukacja ludzi i wytrzymają do momentu, jak będzie choć troszkę cieplej i jak będzie łatwiej kocią rodzinę przeprowadzić. Przekazałam namiar Dużej na joshua_ada i vice versa - zaczniemy od ulotek, wzmocnienia kotów, odżywienia ich. Może łatwiej będzie je później złapać. Może pomoże ochrona i da sygnał jak lokatorzy zaczną się bardziej czepiać. Administrator obiecał nie ruszać kociej rodzinki na czas zimy. Jeśli nic się nie wydarzy to może będzie więcej czasu na wszystko.

dziewczyny wielkie dzięki za info o klatkach. jak się sytuacja zacznie robić kryzysowa to może się uśmiechniemy ;) I dzięki za odzew. ja panikuję na każdy sygnał o kolejnych potrzebujących ratunku kociskach. Nie nadążam... :evil:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Śro lut 10, 2010 19:24 Re: ^JoKot^ wita wszystkich Przyjaciół - potrzebne DT lub TDT!!!

_kathrin pisze:Do wzięcia jest na CITO rudy, dorosły, miły, PORZUCONY, kot z Żelaznej!

Cos wiecej wiadomo o tym kocie? w jakim wieku? chory, zdrowy? i jak z kuweta?
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

[poprzednia][następna]