Kicia znowu będzie w rodzinie zastępczej :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 12, 2004 23:28

Kissa od dziś już u Rodziców.
Kajtek od wczoraj.
:strach:
Jak ja się denrwuję :strach:
Zawiozłam Kissę po południu, w stanie przedzawałowym. Wkładałam ją do kontenerka, kilka razy zresztą, i kiedy zamykalam górną pokrywę, wrzasnęła straszliwie!!! Przytrzasnęłam jej ogon! Myslałam, że się poryczę! NIe da się włożyć jej do kontenerka przez przedni otwór, musiałam górą. O rany, jak się zdenerwowałam!
Nic się w ogonek nie stało, już na miejscu Kissa chodziła normalnie, z ogonem do góry, nie bolało ją nic, kiedy obmacywałam.
Przesiaduje większość czasu podobno przy Kajtku, dziś się wylatał zanim przywiozłam Kissę, potem juz siedział zamknięty w klatce. Ale od jutra będzie tam lepsza polka, kiedy Kajtek zechce polatac.
Znowu wyglosilam iles tam kazan o oknach, drzwiach, czym się dało.
Ale i tak potwornie sie denerwuję :strach:
Jutro jeszcze tam wpadnę

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Pt lut 13, 2004 19:12

Kissa nic nie je
Bylam dzis po poludniu, jest wesola, zachowuje sie normalnie, w nocy buszowala po pokojach i szafach i ciut zjadla. Ale w dzien nic.
Poprzednio tez przez pierwsze dni nie chciala jesc.
Teraz ma tez Kajtka, czesto przesiaduje i wyleguje sie przy nim.
O rany, jak ja sie denerwuje.

ani

Post » Pt lut 20, 2004 14:23

Kissa od wczoraj wlazi na szafe pod samym sufitem, wysokosc ponad 2,5m :strach: i sobie stamtad skacze :strach: Mama ma jej dosc. Kiedy na cos kocie nie pozwala, ta syczy i bije lapa :roll: bez pazurow poki co :roll:

ani

[poprzednia]