dafney pisze:To i ja sie podczepie do watkuOd tygodnia jest u nas pol-dzika kotka (miala byc zupelnie dzika,ale juz sie powoli uczlowiecza). Przez kilka dni byla zamknieta w klatce w naszej sypialni,a teraz juz jest luzem. Zalatwiala sie od poczatku do kuwety, ale wczoraj wieczorem nasikala nam na posciel. W nocy zrobila to jeszcze 2 razy
. A kuweta sucha. Kotka nie wychodzi spod szafki jak ktos jest w pokoju,ale dzis caly dzien byla sama i w ogole nie skorzystala z kuwety.Nie wiem gdzie sie zalatwiala,ale pewnie niedlugo to odktyje
![]()
I co robic???Kotka jest u nas na tymczasie, ledwo wyblagalam,zeby ja wziac na ten tydzien.Ladnie sie oswaja,wiec dobrze by bylo gdyby zostala jeszcze troche.Ale jesli nasika znowu,to nawet nie mam co prosic,zeby mogla zostac![]()
Dodam,ze kotka musi bys w naszej sypilani,nie mam mozliwosci trzymania jej nigdzie indziej.
Jak już wcześniej do kuwetki robiła to może ma zapalenie pęcherza i siusia tam gdzie jej się nie kojarzy z bólem, lub jak się rozgrzeje w łóżku śpiąc. A może tak reaguje na stres.