Ja nieustannie trzymam kciuki z calych sil.
A wszystkich, ktorzy chcieliby pomoc w leczeniu Fisia zapraszam na aukcje:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1899098
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Maryla, czy on dostaje osłonowo na watrobę essentiale?
moja propozycja jeśli chodzi o ludzki interferon jest cały czas aktualne, powiedz tylko słowo, transport do Wawy pewnie się znajdzie raz dwa
Maryla pisze:zrobił szarą kupę, trochę wodnistą, na końcu twardą
czy to ma związek z podawaniem interferonu? bo i wczoraj i dziś te kupy tak o tej samej porze i po podaniu właśnie
galla pisze:Maryla pisze:zrobił szarą kupę, trochę wodnistą, na końcu twardą
czy to ma związek z podawaniem interferonu? bo i wczoraj i dziś te kupy tak o tej samej porze i po podaniu właśnie
U Nocki nie było żadnych negatywnych objawów przy podawaniu interferonu, żadnych rozwolnień, zaparć, wymiotów ani dziwnych kup.
agacior_ek pisze:galla pisze:Maryla pisze:zrobił szarą kupę, trochę wodnistą, na końcu twardą
U Nocki nie było żadnych negatywnych objawów przy podawaniu interferonu, żadnych rozwolnień, zaparć, wymiotów ani dziwnych kup.
JEż też nie dostał nic na wątrobę... interferon podajemy od... maja.. to już prawie pół roku. z kupami problemów brak.. wymioty raczej w kociej normie czyli przy zakłaczeniu. Pani doktor nigdy nie sugerowała, że należy coś na wątrobę podawać. Nie mówiła nic o takich możliwych efektach ubocznych..
trochę się przestraszyłam
galla pisze:Pytałam dziś o tę wątrobę - powinno się jej pilnować przy podawaniu kociego interferonu, po 2-3 serii powinno się zrobić badanie krwi z parametrami wątrobowymi, producent preparatu nawet to zaleca. W przypadku ludzkiego interferonu podawanego w takiej dawce, jaka podawana jest kotom nie zaobserwowano negatywnego wpływu na wątrobę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 46 gości