Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LadyStardust pisze: Rozmawialiśmy na zebraniu, że przysmaki i domowe jedzonko dajemy w dniach, w których nie ma karmienia mokrego (chyba umknęło evik)
mar_tika pisze:Fajnie żeby go sprawdzić jeszcze na jakimś obcym terenie jak się zachowuje bo tak naprawdę nie wiemy jaki on jest.Może Hidi spróbujemy go przetransportowac do Ciebie na fotki?Lub ewentualnie jakiś DT(nie do Ciebie,może do kogoś innego)?
agula76 pisze:to prosze im jeszcze powiedziec , że Łezka jest cudna ,przytulaśna, potrzebuje duzo bezpieczeństwa i spokoju.....jestem nią zauroczona.....i gdyby nie moje dwa szaleńce I mąż ,,anty zwiarzak" to na bank wzielabym ja na DT....przesiedziala u mnie na kolanach wtulajac pyszczek pod pachę...i każde miauknięcie innego kota mimo wszystko powoduje u niej duze zaniepokojenie...male bezbronne biedactwo....
evik75 pisze: .......W zeszłym roku na podyplomowych uczono mnie, że mózg rozwija się do 26 roku życia, a potem to już tylko można podtrzymywac go w dobrej formie albo się cofać. Osobiście w to do końca nie wierzę, bo to mało optymistyczna wizja......
elape pisze:Baśka, Baśka rozczuliłaś mnie tym wpisem. Do łez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 114 gości