Nie będę chodzić.Okruszka w nowym domu.Szuka opiek. wirtual

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 22, 2012 22:24 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 9 dni !

Przypominam o Okruszce. Potrzebny dom.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob wrz 22, 2012 22:52 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 9 dni !

Pewnie kotkę uśpią
Obrazek
Podróż jest lepsza od dotarcia do celu.Liczy się to co człowiek przeżyje krocząc obraną drogą potknięcia, upadki, przyjaźnie. Trzeba tylko wierzyć, że przyszłość ułoży się po naszej myśli.

ewahejduk

Od: Nie lip 22, 2012 20:04

Post » Nie wrz 23, 2012 9:18 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 9 dni !

:!: :!: :!:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie wrz 23, 2012 9:35 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 9 dni !

Dziewczyny, zaznaczcie może w tytule, że w grę wchodzi też DT (zawsze to więcej czasu na poszukiwanie DS). I spróbujcie kontaktu z Kocim Hospicjum (link na poprzedniej stronie).

Katarzyna Grzyb

Od: Czw kwi 09, 2009 18:40

Post » Nie wrz 23, 2012 11:59 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 9 dni !

Dołączyłam do wydarzenia i zaprosiłam znajomych-tylko tyle mogę :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 23, 2012 15:17 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 9 dni !

http://kocie-hospicjum.pl/hopi/
Polecam przeczytanie tej historii, Okruszka jest w podobnej sytuacji.
Na pewno dobrym pomysłem byłoby udanie się do dr Krawczyka z Torunia, który współpracuje z hospicjum. Prowadził on moją padaczkową koteczke, i wiem że jest świetnym specjalistą. Wybiera się ktoś może do Torunia? Ja mogłabym spróbować umówić wizytę.

Kicia narobi zawsze rano i wieczorem. Podczas dnia niewiele jej się zdarza, może raz, więc chodzi sobie bez pieluchy, a jak nasika to stoi mop w gotowości i tylko przecieram. Myję kotulke kilka razy w ciągu dnia. Widziałam, że są pieluszki dla psinek które mają cieczke, tylko nie wiem jak rozmiarowo by się to sprawdziło.
Malutka nie przepada za siedzeniem w kartonie. Kiedy tylko może to wychodzi, podłogi mam w pokojach ciepłe bo mam deski więc nie przeziębi się. Bardzo lubi leżeć na dywaniku albo firance.:) Jest słodka i ufna. Szuka kontaktu z innymi kotami.
Gdybym tylko mogła zostałaby u mnie, ale niestety nie mam warunków :( A tak łatwo ją pokochać...

niezdara

Od: Pt sie 26, 2011 20:06

Post » Nie wrz 23, 2012 17:13 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 9 dni !

Never pisze:a co się stanie za 9 dni?

Nie ma dobrej odpowiedzi na to pytanie.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie wrz 23, 2012 19:47 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Niezdaro,
skopiowałam Twój post na wydarzenie na fb
Pozdrawiam, J.
Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Nie wrz 23, 2012 20:29 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

To ja chociaż podniosę.
I nadal sądzę, że można spróbować kontaktu z Hospicjum. Nie kojarzę, czy na stronie jest kontakt, ale chyba jest forum, na które można się zalogować.

Katarzyna Grzyb

Od: Czw kwi 09, 2009 18:40

Post » Nie wrz 23, 2012 20:39 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Smutne :(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie wrz 23, 2012 21:03 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Kotika, a powiedz mi, czy nasz kochany Okruszek jest formalnie pod opieką jakiejś fundacji?

Mała właśnie śpi w moim łóżku :kotek:

niezdara

Od: Pt sie 26, 2011 20:06

Post » Nie wrz 23, 2012 23:15 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/43 ... ,id,t.html a ja sobie myślałam, ze coś takiego ale w kocim wydaniu mogłoby małej dać namiastkę sprawności. Czy ktoś wie może czy kotki tolerują taki wózeczek?
o coś takiego :) http://images02.olx.pl/ui/13/93/78/1300 ... Uslugi.jpg
Obrazek
Podróż jest lepsza od dotarcia do celu.Liczy się to co człowiek przeżyje krocząc obraną drogą potknięcia, upadki, przyjaźnie. Trzeba tylko wierzyć, że przyszłość ułoży się po naszej myśli.

ewahejduk

Post » Pon wrz 24, 2012 0:53 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Milutek nim jeszcze wróciło mu czucie próbował.
Ale żeby to działało musi byc duże oszczędnie umeblowane mieszkanie, żeby sie nie obijał. Trzeba tez bardzo uważać, zeby krzywdy sobie nie zrobił w zawieszeniu sie gdzieś. Ogólnie Miluś sobie nie radził w wózku. Moze dlatego, ze kiedy go znalazłam to był dzikus.
W Milutkowym wątku na chyba 10 stronie dałam parę zdjęć.

Poszukałam i skopiowałam

Lidka pisze:Milutek w wózku

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon wrz 24, 2012 7:43 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

a gdzie masz ten wątek po twoim kocie? On też miał złamany kręgosłup? Masz jeszcze ten wózeczek?
Obrazek

ewahejduk

[poprzednia][następna]