Dwa PERSY- no cudowne po prostu- już w swoim domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 05, 2012 10:24 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

A poza tym ( i z tym się trzeba liczyć ) zdjęcie może być sprzed jakiegoś czasu...........Nieczesany pers kołtuni się w tempie zastraszającym.......

I to ze ładnie wyglądają na TYM zdjęciu naprawdę o niczym nie świadczy. Także trzeba się liczyć z róznymi chorobami - tyż. Nie żebym uprawiała czarnowidztwo - ale........wiecie jak to jest.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 05, 2012 10:36 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

Tosza pisze:
Neigh pisze:Moim skromnym zdaniem:

Przede wszystkim to moze Kordonia - skoro ona dysponowała numerem tel do Pani zadzwoni i ją zapewni, ze koty zabieramy - tylko organizujemy transport i żeby ich w żadnym razie i pod żadnym pozorem nie wydawać! Bo z tego co wywnioskowałam z rozmowy z Kasią - to jest na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Równie dobrze, może to być ktoś kto, po prostu sobie przeczytał historię na forum i sobie dziś podjedzie.

Jak najszybciej znaleźć osobę "transportową". Może ktos jest się gotów przejechać? Zrobi się zrzute na bilet.podzwonić po znajomych. Zapytam Meksykankę - coś mi świta, ze jej TZ czesto podróżuje...

Jeśli Amber podtrzymuje chęć zajęcia się kotami umówić ją z Pieczarką ( o ile się zgodzi, bo chyba nikt z nią nie rozmawiał - a też miała brać sobie na głowę jakiegoś persa.......:-). jeśli się nie zgodzi szukać kogoś innego.

Transport może być do Wawki ( wtedy się koty wrzuci do Kaśki i spokojnie poczeka na wizytę w dt i ew dalszy ciąg transportu).

Pieczarka się zgodzi, najwyżej mnie zabierze za karę, że ją w to wplatałam :) , zaraz jej dam znać

Tosza z wizytą 8O znowu się spalę, skompromituję i będę płakać :cry:

asher@amber

Od: Pon maja 02, 2011 18:28

Post » Wto cze 05, 2012 10:45 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

Z Elbląga jest ponad 50 km do Tczewa i ponad 60 km do Gdańska.
Może ktoś stamtąd by wstępnie pomógł...

Gdyby kociaste pozostać przez chwilę w Elblągu, sprawa transportu dałaby się zorganizować w sposób bardziej spokojny.
Wypytałabym na spokojnie kiedy Renifer po raz kolejny wybiera się do Tczewa...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 05, 2012 10:51 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

zaznaczę.Koty cudne :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 05, 2012 11:38 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

meksykanka pisze:Z Elbląga jest ponad 50 km do Tczewa i ponad 60 km do Gdańska.
Może ktoś stamtąd by wstępnie pomógł...

Gdyby kociaste pozostać przez chwilę w Elblągu, sprawa transportu dałaby się zorganizować w sposób bardziej spokojny.
Wypytałabym na spokojnie kiedy Renifer po raz kolejny wybiera się do Tczewa...

To ta koleżanka z Elbląga może niech jak najszybciej koty zabierze dziś lub jutro, a my zrobimy zrzutkę na paliwo dla Renifera, a Meksykanka niech weźmie go na litość, żeby czas poświęcił :oops:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto cze 05, 2012 11:39 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

kotkins pisze:Mam koleżankę w Elblągu tylko ona nie ma transportera,ale na kilka dni koty wziąść by pewnie mogła.
Nie zna się,ale u niej nie pójdą do pseudo.
Kurcze, nie mamy nikogo w Elblągu???

o tej koleżance mówię oczywiście :)
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto cze 05, 2012 12:48 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

To niech tam mądrzejszy działają.
A sprawę zostawimy na razie w zaiweszenio-znaku zapytaniu.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 05, 2012 14:52 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

asher@amber pisze:
Tosza pisze:
Neigh pisze:Moim skromnym zdaniem:

Przede wszystkim to moze Kordonia - skoro ona dysponowała numerem tel do Pani zadzwoni i ją zapewni, ze koty zabieramy - tylko organizujemy transport i żeby ich w żadnym razie i pod żadnym pozorem nie wydawać! Bo z tego co wywnioskowałam z rozmowy z Kasią - to jest na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Równie dobrze, może to być ktoś kto, po prostu sobie przeczytał historię na forum i sobie dziś podjedzie.

Jak najszybciej znaleźć osobę "transportową". Może ktos jest się gotów przejechać? Zrobi się zrzute na bilet.podzwonić po znajomych. Zapytam Meksykankę - coś mi świta, ze jej TZ czesto podróżuje...

Jeśli Amber podtrzymuje chęć zajęcia się kotami umówić ją z Pieczarką ( o ile się zgodzi, bo chyba nikt z nią nie rozmawiał - a też miała brać sobie na głowę jakiegoś persa.......:-). jeśli się nie zgodzi szukać kogoś innego.

Transport może być do Wawki ( wtedy się koty wrzuci do Kaśki i spokojnie poczeka na wizytę w dt i ew dalszy ciąg transportu).

Pieczarka się zgodzi, najwyżej mnie zabierze za karę, że ją w to wplatałam :) , zaraz jej dam znać

Tosza z wizytą 8O znowu się spalę, skompromituję i będę płakać :cry:

A co jest ze mną nie tak? 8O
Prócz tego, że jestem obecnie koszmarnie przeziębiona i Pieczarka właśnie rozkazała mi iśc do lekarza :roll:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto cze 05, 2012 15:06 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

No po ostatniej wizycie płakałam :cry: Jak głupia :oops: Bo miałam wrażenie, że się kompletnie skompromitowałam. Przez pół nocy układałam w głowie błagalnego maila do Iwci z prośba o jeszcze jedna szansę. Strasznie byłam zestresowana ta wizytą przedadopcyjną i nawet nie do końca pamiętam co bredziłam - ale wiem, ze bredziłam.
No a jak rano dostałam maila, ze mogę po Teosia przyjechać - to się dopiero poryczałam. :cry:

asher@amber

Od: Pon maja 02, 2011 18:28

Post » Wto cze 05, 2012 15:11 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

asher@amber pisze:No po ostatniej wizycie płakałam :cry: Jak głupia :oops: Bo miałam wrażenie, że się kompletnie skompromitowałam. Przez pół nocy układałam w głowie błagalnego maila do Iwci z prośba o jeszcze jedna szansę. Strasznie byłam zestresowana ta wizytą przedadopcyjną i nawet nie do końca pamiętam co bredziłam - ale wiem, ze bredziłam.
No a jak rano dostałam maila, ze mogę po Teosia przyjechać - to się dopiero poryczałam. :cry:

Wiesz co. ja mam problem z zapamiętywaniem imion, twarzy, głosów, okoliczności itp. Trzeba było od razu mówić, że to ja byłam u Ciebie na wizycie przedadopcyjnej-ja nie jestem duch święty :D
Wiesz co, jak tylko dla formalności napisze do Iwci, ale jeżeli nie nastąpiły jakiej nowe okoliczności, to TO JEST DOM SPRAWDZONY. Sama bym sie tam wydała. :D

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto cze 05, 2012 16:57 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

:ryk:

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Wto cze 05, 2012 18:59 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

Goyka pisze:
kotkins pisze:Mam koleżankę w Elblągu tylko ona nie ma transportera,ale na kilka dni koty wziąść by pewnie mogła.
Nie zna się,ale u niej nie pójdą do pseudo.
Kurcze, nie mamy nikogo w Elblągu???

o tej koleżance mówię oczywiście :)

Koleżanka nie odbiera, nie oddzwania.
Czekam.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 05, 2012 19:04 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

My też
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 05, 2012 19:07 Re: Dwa PERSY- no cudowne po prostu

Szalony Kot pisze:Ja jadę z Wawy do Krakowa w przyszły piątek jakby co.

Wzięłabyś moją białą persicę Coco? :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

[poprzednia][następna]