Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kcramzes pisze:witajcie!!
Juliusz Cezar i Henryk VII mają się po kociemu, czyli:
http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q&noredirect=1
pomnóżcie x 2,5bo Cezar wchodzi do połowy łóżka
natomiast pierwsze co mnie budzi to koncert na 3 koty
4:30 rano.......
![]()
ogólnie Juliuszek odzyskuje blaskfuterko zdecydowanie się poprawia a brzuszek zaokrągla
kochane z niego kocisko, chociaż u pani weterynarz zapomnieliśmy określić wieku, wydaje się ze idealnie pasuje do mojej gromadki
łazi wszędzie za Cześkiem, za co Czesiek wyjada mu miskę![]()
fiskus mały...
![]()
śpią we trójkę mega zgodnie i jeszcze mniej widocznie ze mną na moim łóżku przez całą noc udając poduszki
po infekcji oczek i noska nie ma śladu, czasami jeszcze zdarzy mu się kichnąć.
kłaczki zwalczone prawie do końcaod czasu do czasu sprzątam ze 2-3 z podłogi , ale ja juz nie wycinam bo te najgorsze usunięte. na wysokości mostka prawie wogóle nie ma sierści (tylko taki meszek) bo tam były najgorsze kołtuny i trzeba było wszystko usunąć.
zmalała prawie zupełnie jego agresja, zdecydowanie wspólne noce ze mną w łóżku wszystkich trzech kotków jakoś wyrabiają to zaufanie i zbliżają jakby nie patrzeć kota i właściciela ( dla większej bliskości zmiejszam ogrzewanie w domu i czekam aż usadowią sie bliżej)
obiecuję zdjęcia w weekend, aczkolwiek jestem strasznie zabiegana a i te 2 dni nie będą należały do najspokojniejszych. ale zrobię)
dziękuję Wam naprawdę strasznie gorąco za to wszystko co zrobiłyście dla Juliusza. on dzięki wam żyje, nie umarł na działkach gdzieś w śniegu i okazał się pięknym wdzięcznym kotkiem![]()
![]()
Millena pisze:kcramzesJuliusz żyje tylko i wyłącznie dzięki Tobie, bo to Ty zabrałaś go z tej działki...Ty się nim opiekujesz , leczysz i ponosisz związane z tym codzienne trudy...a Ci, co mają więcej, niż przynajmniej jednego Koteczka wiedzą, że łatwo nie jest... sama mam dwa i mogę sobie wyobrazić, jak zdeterminowane może być życie przy większej ilości zwierzaków (więcej niż dwa
) ...
Wiadomości naprawdę budujące, czekamy na więcej ...i czekamy na fotki...
kcramzes pisze:a czym różni sie posiadanie 2 kotów od posiadania 3 kotów??
- 50% mniej czasu na wyłozenie jedzenia z puszki
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości