Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:no więc tak....jeśli nic nie znajdziecie to mogę dać DT ale potrzebuję wspomożeniasytuację finansową mam trudną-nie ma co tu kryć....szczepienia,parę grosza na karmę....mam nadzieję,że koteczka dogaduje się z innymi kotami..
ASK@ pisze:Asia jest z Sokółki k. Białegostoku.Podlaskie.
Ja będę ciągle upierać się przy ogłoszeniach. Wierzę,że się uda.
Bazyliszkowa pisze:Zaglądam na adopcje siedmiodniowe Koterii na FB, ale Rysi jeszcze nie ma.
ASK@ pisze:Daj jakiś "drastyczny" tytuł.![]()
Jak ogłaszałam Puciatkę co siedziała w Koterii to dostało mi się za tytuł od adm stronyAle dom znalazła.
Powodzenia.
Mimisia pisze:ASK@ pisze:Daj jakiś "drastyczny" tytuł.![]()
Jak ogłaszałam Puciatkę co siedziała w Koterii to dostało mi się za tytuł od adm stronyAle dom znalazła.
Powodzenia.
Myślałam, że to, że nie ma powrotu brzmi dość drastycznie
kropkaXL pisze:Mimisia może zmień na "i wraca na mróz"
Koteczka, 7 miesięcy.
Srebrnobiała, drobniutka kotka o przyjaznym usposobieniu.
Dziecko lata, które po sterylizacji ma wrócić na śnieg. Zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru jej sierści, jest irbisio-srebrna, w prążki, a dodatkowo zielone, błyszczące oczy ma obwiedzione czarną kreską.
Wyrośnie na wyjątkowo piękną kotkę.
Z charakteru uległa, grzeczna, ogromnie milusińska. Bynajmniej nie zdziwiona okazywanym jej zainteresowaniemPrzyszła królowa salonów.
Uroku dodaje jej ucięty w połowie ogonek; w jakich okolicznościach go straciła - nie wiemy, ale teraz wygląda iście "rysiowato".
Klatka A1.
Zabieg 17.01, na ulicę wraca 24.01
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 689 gości