Cześć

Dzięki wielkie za kciuki, są bardzo potrzebne.
Foster byle jak, może byłoby ciut lepiej, gdyby nie zakraplanie oczu. Wiadomo - to trzeba regularnie robić, a on jest już strasznie zestresowany tym łapaniem co chwila i zabiegami

Je strasznie byle jak, wczoraj próbowałam go na siłę nakarmić tym c/n, ale odpuściłam - wpadł w straszną histerię, trząsł się cały, darł... coś okropnego. Ponieważ coś tam jednak wciąga, to na razie nie będę próbować
Mam ogromną nadzieję, że dzisiejsze USG coś wyjaśni - jakoś nakieruje, bo bez dalszej, dokładnej diagnostyki, strach mu podać cokolwiek, co nie jest lekiem typowo wątrobowym, czyli np. coś na wspomożenie apetytu

Chociaż i tak mam wrażenie, że jego brak apetytu jest głównie wynikiem stresu

Krople, a w zasadzie maść do oczu dostaje tylko Fischer prócz Fostera. O ile u Fosterka poprawę widać, to o u Fischera mam wrażenie, że na razie się pogorszyło

Mam nadzieję, że to stan przejściowy

Reszta ma się dobrze.
Bardzo dziękuję Szalonemu Kotu za przejęcie Mamyszki
Niestety bura zaraza nie mogła zostać tam, gdzie była. Szalona Ciotka wzięła ją na tymczas i wygląda na to, że Mamysz jako jedynaczka bardzo zyskuje na proludzkości

Jest duża szansa, że niebawem będzie ją można ogłaszać jako namolnego nakolankowca

Dzięki Kocie

Relacje w moim stadku po 'zniknięciu' Mamyszy poprawiły się nie do poznania. Nie bardzo sobie wyobrażałam jej powrót
Babcia Szelma kwitnie i dyryguje (tzn. jej się tak wydaje, a reszta jej nie wyprowadza z błędu)
Taćka się rozkręca - ostatnio zaczęła nawet się bawić z młodzieżą
Delicja, jak to Delicja - wyrósł z niej strasznie niezależny kotek. Nie da sobie w kaszę dmuchać, nie da się namówić na coś, na co nie ma ochoty w danym momencie. Ale jak ma ochotę, to fajnie się bawi z młodzieżą, albo nawet Babcię potrafi wygryźć z moich kolan

Ogólnie jest kompletnie bezproblemowym kotkiem - nie marudzi, nie plącze się pod nogami, je jak dają i co dają, do kuwety trafia, najczęściej jest gdzieś w pobliżu, ale nie wtyka nosa we wszystko, znika tylko przed wizytą u weta

Czasem śpiewa