Kochani nie wiem ile jeszcze ile kasy wplynelo ale jest juz opcja dac kociaka do takiej pani Janeczki, ona ma 8 kociakow ze smietnika i sadze ze przy pomocy finansowej zaopiekuje sie tez Foczką.Poki co foczka jest u mojej kolezanki.Kupilam preparat na odpchlenie, odrobaczenie i karme. Rtg kosztowalo 95 zl i badanie wykazalo:
Zdjecie rtg pokazuje nieznaczne przesuniecie (zwichnięcie) w stawach biodrowo-krzyzowych.Na tle badania neurologicznego sugeruje to uszkodzenie rdzenia kregowego w obszarze krzyzowym.Czucie glebokie konczyn miedniczych jest czesciowo zachowane co daje nadzieje na powrot do zdrowia.Najwazniejsze elementy terapii w tym wypadku to pielegnacja, rehabilitacja i czas
wet powiedzial ze jesli nie znajdzie sie osoba ktora o niego zadba i da mu szanse to zrobia sie odlezyny i stan zapalny w okolicach odbytu i zacznie to gnic.
Jesli chodzi o allegro to jestem za, kolezanki z toz nie maja nic przeciwko.Mu juz nie mamy allegro.Ogolnie sobie nie radzimy- sa nas 4 osoby i calymi dniami jestesmy w terenie za prywatne pieniadze.
jesli chodzi o karme to bedziemy bardzo wdzieczne-tego caly czas brakuje