DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 14:42 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

A jeszcze a propos rozwazań z końcowki 1 części nt mięska - własnie pokroiłam kupione dzis na próbę okrawki z indyka - Mała zjadła 2 kawałki (ale to i tak sukces) a czarne wpychają własnie to co im dałam i tylko mlaskanie dochodzi z kuchni :D Wprawdzie w moim stadzie jednorazowe zainteresowanie kompletnie o niczym nie świadczy ale to znak, że mogę probować dalej. :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lut 02, 2011 15:23 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

ja na używam paliwa do kominków o nazwie pelet...wygląda to jak "pinia" a za 15 kg worek płacę 12 złotych i wystarcza mi to na miesiąc dla trzech słusznych rozmiarów kocurów :ok: można utylizować w WC i jak tak robię od 2 lat i jeszcze mi sie nie zapchnęło :roll:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro lut 02, 2011 18:54 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Co słychać u Fionki i Devi, o jakieś foteczki można poprosić. Czy one sa razem?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro lut 02, 2011 19:17 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Przepraszam za OTW, ale nie mogłam się powstrzymać.....
Moja kochana była tymczaska NUSIA :1luvu: :1luvu: :1luvu: - fotka z ds u Mruśkowo - kopiuję z wątku:

Mruśkowo pisze:Ze specjalną dedykacją dla MArzenia11. Jej była tymczaska. :ok:

Obrazek
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lut 02, 2011 19:38 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Wiadomość sprzed chwili: Królowa - pingwinka ze świderskich kociaków pojechała do domku :!:

A jak z domkiem dla Melasi?
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro lut 02, 2011 21:00 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Najnowsze wieści z domku CHMURKI vel Feli :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

"Witam serdecznie,
pozwalam sobie przesłać Pani kilka zdjęć naszej ulubienicy. Na wszystkich zdjęciach ma minę refleksyjnego myśliciela. Bardzo nie lubi się fotografować i szybko zmienia pozycję. Po prostu skromna, subtelna FELUNIA. "

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lut 02, 2011 22:02 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotki przekraczające rozmiar 640x640 zamieniłam na miniaturki. Proszę przestrzegać regulaminowych ograniczeń.

Marzenia11

Post » Śro lut 02, 2011 21:03 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Chatte pisze:A jak z domkiem dla Melasi?

Wyjawię szeptem, że podobno już jest!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lut 02, 2011 21:11 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Iburg pisze:Co słychać u Fionki i Devi, o jakieś foteczki można poprosić. Czy one sa razem?

One od początku są w jednym pokoju. Aczkolwiek dość długo Devi goniła Fionkę, aż trzeba było dodatkowe miseczki przynosić. Jakoś tak Devi się bardziej panoszy, Fionka nie dość że chora, to i lękliwa była... ale z czasem to coraz lepiej wygląda na pewno.

Fajnie, że Melchiorka w domu! Fajnie, że może coś jest dla Melasi! Ale wiecie, Luna powinna iść z nią :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 02, 2011 21:11 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Cudna :1luvu: i te podwinięte łaputki :love: :love: :love: koooocham podwinięte łaputki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 02, 2011 21:21 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Gibutku, a moja Nusia? :roll: Podoba Ci się? :roll: Czy nie lubisz czarnych kotow? :D
Tytlko szczerze. :twisted:

Marzenia11

Post » Śro lut 02, 2011 21:23 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Marzenia11 pisze:Gibutku, a moja Nusia? :roll: Podoba Ci się? :roll: Czy nie lubisz czarnych kotow? :D
Tytlko szczerze. :twisted:

Mój pierwszy "domowy" kicur był czarnulkiem :1luvu:
Ale me serce należy najbardziej do burasów ;) Jestem burasoholikiem :mrgreen:

EDIT: A jak jeszcze podwiną przedni łaputki to jestem zrobiona :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lut 02, 2011 21:25 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Muszę wstawić w wątku Wielbłądzia :D

Marzenia11

Post » Śro lut 02, 2011 21:30 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Marzenia11 pisze:Muszę wstawić w wątku Wielbłądzia :D

Dawaj :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lut 02, 2011 21:51 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

smarti,

dostałas mojego esa? i jak Figu jedzie - jutro ? ps fajnie by było ten transporterek odzyskac : ) nie wiem jak tam iburg ale ja nie mam wcale wiec jak Ci niepotrzebny : )

iiii .... prosze..... uaktualnic wydatki ...plizz

nie czytałam wątku z 2 dni ... i bezczelnie prosze o 1 zdanie co tam u rybniczanek ?

jutro Sunshine czyli Szina ma miec sterylke aborcyjną... trzymajcie kciuki bo choc kitka juz lepszego zdrówka to i jeszcze bąbelki z nosa lecą... ja mam nadzieje ze moja wetka wie co robi... w kazdym razie twierdzi że płody mogły obumrzec po doturze wiec nie ma co czekac czy ona urodzi czy sie zatka :|

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Śro lut 02, 2011 22:17 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

a ja wszystkie czarne kocham bez granic!!!

Twój Marzenia jest megawypasiony :D
W sprawie transportu maluchów:
rozmawiałam z Figu-dzisiaj juz wyjechała.wraca jutro do wawy o 8-mej rano czyli raczej bez szans-dowiedziałyśmy się za póżno :oops:
następnie Figu jedzie w niedz lub w pon i dokładnie kiedy,to będzie wiedziała w piątek wieczór-zadzwonię do Niej i dokładnie się umówimy.
Weżmie Toma&Jerrego w transporterku dziewczyn z Rybnika + drugi transporterek dziewczyn z Rybnika także Sunshine307 odbierasz w Katowicach kicie + dwa transporterki a Iburg i Betta się juz do ciebie zgłoszą po trznsporterki-tak bedzie najłatwiej.
Z powrotem Figu będzie wracała do wawki we wtorek i wtedy zabierze Perelkę w swoim transporterku a ja ją odbiorę w wawie lub umówię z P.Olą czyli DS-em.

czy Sunshine tak będzie ok?

Meli szykuje się swietny domek na Zaciszu,niewychodzacy z półtoraroczną koteczka-widzę że Lunka jest przylepa i lepi się do każdego więc nie będzie z nia problemu a i Mela to istna pluszowa przytulanka więc będzie idealna na dokocenie dla tej Pani.Pani ma 14-to letnie dziecko i dziecko podobno jest rozsądne :)
Pania zaprosiłam na nasz wątek :D

Betta-prawie codziennie piszę co u wszystkich kiciów.

Devi pięknie zarasta,jest mega mizianka, gadułą i zjada tony zarełka, natomiast Fionka nadal się gluci i jest dzikawa,choć powoli się oswaja..ale b.powoli.

rozliczenie uaktualniłam na tyle ile wiem(tyle ile ja już zalożylam z własnej kieszeni3)
-reszta-to czego nie wiem- jest na krechę ale mozna sobie wydedukowac-nie sadzę aby wyszlo mniej niz 50 zł za te 3 dni kiedy po dwa koty brały zastrzyki i pewnie ok 150-200 za ratowanie i sekcję Shrekunia.-opisywałam to dokładnie na watku kilka stron wczesniej.
jak jestem na kreche i proszę o rozl a oni mi po raz enty mówia ze nie maja czasu i widze że rzeczywiscie nie maja to nie śmiem naciskać,dopoki nie będe w stanie zaplacic-bo wciąz mam tam przeciez inne koty do leczenia i nie będe sobie psuć ukladów.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]