Chomiczek już w nowym domku:) Dziękujemy za wsparcie.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 23:37 Re: Kociak złamał łapke, potrzebne kciuki;) Dziś zabieg!

alez nie ma sprawy :ok: ..
tylko tak zasugerowalam,bo sama leczylam polamane lapki kocie :roll: i wiem,ze dobrze zdawal egzamin,no i jest dosc tani :ok:
jesli lekarz nie bedzie mial przeciwskazan to warto pomoc Chomiczkowi w budowaniu tkanki :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto lis 09, 2010 10:14 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

Chomiczek niech rośnie, niech się regeneruje, niech ładnie dorasta i uważa przy skoczusiach ;)
Ostatnio edytowano Wto lis 09, 2010 21:26 przez Catnaperka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 09, 2010 21:12 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

no wlasnie..
te polamane kociaki to maja jakis niezwykly dar skakania..
wszedzie ich pelno..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lis 09, 2010 22:50 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

Gdyby nie miały takiego daru to pewnie nie byłyby połamane.. błędne koło.. :roll: :spin2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 09, 2010 23:43 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

Catnaperka pisze:Gdyby nie miały takiego daru to pewnie nie byłyby połamane.. błędne koło.. :roll: :spin2:

moje polamance to Bruno ofiara wypadku samochodowego,a Pućka prawdopodobnie oslabienie kośćca z powodu glodu i kopniak w dupalek..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lis 09, 2010 23:59 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

Ciepła pisze:
Catnaperka pisze:Gdyby nie miały takiego daru to pewnie nie byłyby połamane.. błędne koło.. :roll: :spin2:

moje polamance to Bruno ofiara wypadku samochodowego,a Pućka prawdopodobnie oslabienie kośćca z powodu glodu i kopniak w dupalek..

Ciepła ja już tak trochę z przymrużeniem oka napisałam bo ja wiem, że połamane kotulki to połamane kotulki.. i traktuję to b poważnie. Nie chciałam Cię urazić.. Czasami muszę już "zażartować" ale inaczej już bym w tym wszystkim odeszła od zmysłów. a z tego co wiem, to kiciątko złamało nóżkę z zabawie.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 11, 2010 13:32 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

Catnaperka pisze:
Ciepła pisze:

Ciepła ja już tak trochę z przymrużeniem oka napisałam bo ja wiem, że połamane kotulki to połamane kotulki.. i traktuję to b poważnie. Nie chciałam Cię urazić.. Czasami muszę już "zażartować" ale inaczej już bym w tym wszystkim odeszła od zmysłów. a z tego co wiem, to kiciątko złamało nóżkę z zabawie.

Catnaperka ale ja sie nie obrazilam ani mnie nie urazilas :D ..
ja tylko napisalam co sie stalo moim kociakom,wiem,ze to bledne kolo sama w nim wezme udzial :roll: ..
jutro Pućka ma zabieg :roll: ..boje sie,ze mloda sie znowu polamie,bo mloda biega i skacze jak blyskawica :roll: ..
nie wiem jak mocno sie zrosla nasada kosci udowej :roll: ..
tylko jak zatrzymac kota w amoku zabawy :lol: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lis 11, 2010 13:47 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

mały zeskoczył ze stołu po którym skakał z rodzeństwem (wchodziły po krześle), zamiałkał
i pobiegł dalej, na drugi dzień łapka była niewładna, myśleliśmy, że zwichnięta,
nawet kicia w ten dzień widziałam i nie przypuszczałam, że łapka złamana.
Poprostu miał pecha, a faktem jest, że dużo przechorował i może być słabszy
od innych kotów. Choć ja myślę, że źle oszacował swoje kocie możliwości
i skoczył ze zbyt dużej wysokości jak dla niego.

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Czw lis 11, 2010 14:33 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

cangu pisze:mały zeskoczył ze stołu po którym skakał z rodzeństwem (wchodziły po krześle), zamiałkał
i pobiegł dalej, na drugi dzień łapka była niewładna, myśleliśmy, że zwichnięta,
nawet kicia w ten dzień widziałam i nie przypuszczałam, że łapka złamana.
Poprostu miał pecha, a faktem jest, że dużo przechorował i może być słabszy
od innych kotów. Choć ja myślę, że źle oszacował swoje kocie możliwości
i skoczył ze zbyt dużej wysokości jak dla niego.

tak to jest z tymi kocimi kaskaderami..
trzymam za malucha kciuki :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lis 11, 2010 15:47 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

Ja też i za jutrzejszą operację Pućki! Napisz jak poszła! Czy ma swój wątek?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 11, 2010 17:45 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

tak ma tylko cos mi banerki nie chodza i chwilowo je odpielam :D
viewtopic.php?f=1&t=117327&start=0

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lis 11, 2010 18:45 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

ok, zabieram się za czytanie :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 25, 2010 22:03 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

Jak tam nasz Chomiczek skacze? Wszystko dobrze? :ok:

oleczka

Od: Wto wrz 26, 2006 19:37

Post » Śro gru 01, 2010 10:53 Re: Kociak złamał łapke, już po zabiegu. Dziękujemy za wsparcie.

dziś dostałam smsa z dwoma dobrymi wiadmościami, Chomiczek
ma już rozwiniętą łapkę, dobrze się zagoiło mały kuleje jeszcze troszke ale i tak biega jak szalony.
Druga dobra wiadomość chomiczek od piątku w nowym domku w Krakowie:)
Dziękujemy za pomoc Chomiczkowi:)

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Śro gru 01, 2010 11:07 Re: Chomiczek już w nowym domku:) Dziękujemy za wsparcie.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]