Mały Bąbelek odszedł, szukamy ds dla ślepaczka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 21:28 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

Dotarły do mnie wpływy za bazarki na Bąbelki :D :ok: :ok:

Było:
20 pln - Alessandra na Bąbelki
20 pln - Miscorpio na Bąbelki
20 pln - Malk na Bąbelki
108 pln - MonikaWarszawa na Bąbelki

100 pln POSZŁO NA DŁUG BĄBLA, 68 pln PRZELAŁAM DO NEVER NA DŁUG MAŁEGO BĄBELKA

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wszystkim kupującym bardzo serdecznie dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw lis 11, 2010 11:44 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

A maluch jak zdrówko .

paulina 4328

Od: Pt cze 18, 2010 16:41

Post » Wto lis 16, 2010 0:54 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

Bąbelek zbadany, osluchowo w plucach czysto, ale ma napady dziwnego kaszlu, slychac ze ma skurcze w oskrzelach prawdopodobne jest to na tle alergicznym. Brzuszek nadal bardzo duzy, bardzo zagazowany, bolesny, wątroba powięszkona caly czas, bolalo go przy obmacywaniu :roll: Jutro ostatnia dawka leku na robaki, po 5 dniach zbieramy kupy, potem morfologia i jesli wszystko ok szczepienie. Z dobrych wiesci - nożki mu się prostują, widac kolosalną zmianę przy dobrej karmie, jest tez bardzo zywiolowy, kocha ludzi, wystawia brzucholek do glaskania i lubi delikatnie podgryzac palce :) i mruuuuczy...

Prosze, moze ktos moze pomoc w oglaszaniu go? jak do tej pory zaintersowanie zadne, a w obecnym tdt moze byc tylko jeszcze 2 tygodnie...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto lis 16, 2010 22:26 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

czytałam to na forum, że CatAngel zna się na tym i robi cały 'pakiet' ogłoszeniowy, chyba za niewielką opłatą

rakanna

Od: Nie paź 10, 2010 21:39

Post » Wto lis 16, 2010 23:18 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

To on nie ma jeszcze zaklepanego domu? Bo z tego , co pamietam ,ta sama osoba , która ma wziąć dużego Bąbla , zaproponowała też ,że weżmie małego Bąbelka.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto lis 16, 2010 23:33 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

edii pisze:To on nie ma jeszcze zaklepanego domu? Bo z tego , co pamietam ,ta sama osoba , która ma wziąć dużego Bąbla , zaproponowała też ,że weżmie małego Bąbelka.

Maly przede wszystkim potrzebuje nowego dt, bo jeszcze chyba troche czasu zajmie jego leczenie.

Nie wiem tez, czy oferta domu jest aktualna, bo domek przygarnął własnie z ulicy biednego, chorego kociaka i walczy o niego w tej chwili. W tej sytuacji Bąbelek jechałby do domu jako 12 kot, obawiam się, ze to trochę mogłoby byc za dużo...

Z uwagi na koniecznosc dalszej diagnozy idealnie by bylo, gdyby znalazł sie od razu dom stały w Warszawie, ktory zdawalby sobie sprawe z koniecznosci kontynuowania leczenia.... Dom musi byc niepalący, bo Bąbelek ma podejrzenie astmy...

Never

Post » Śro lis 17, 2010 17:53 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

Witajcie :) , mój bidulek pomału zdrowieje ,od wczoraj widać poprawę :) .Ta kocina będzie moim 8 kotkiem , od zeszłego piątku co dzień jeżdżę na zastrzyki , dziś został odrobaczony dziś mniej kicha ale wczoraj jeszcze kichał z krwią .Ale wet mówi że widzi poprawę ,więc jak zupełnie juz wyzdrowieje to go zaszczepię i jak będziecie chciały to kotki będą mogły do mnie przyjechać .Najpierw jednak muszę małego wyleczyć bo to jest b. zaraźliwe a nie chcemy nowych pacjentów .Decyzję o wyborze domku zostawiam wam ,ale mój jak by co do tych dwóch będzie zawsze otwarty .Chyba że maluch znajdzie coś lepszego ,a gdy by nie to wiecie .......Pozdrawiam ,. :kotek:

paulina 4328

Post » Śro lis 17, 2010 17:54 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

Właśnie mały gryzie mnie po piętach . :D

paulina 4328

Post » Śro lis 17, 2010 18:01 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

paulina 4328 pisze:Właśnie mały gryzie mnie po piętach . :D

:D
Ja mam nadzieję, ze Bąbel szybko dojdzie do siebie, tylko powiedz: czy w obecnej sytiacji bedziesz mogla izolowac również Bąbla? z uwagi na to, ze przyjedzie niedlugo po operacji no i bedzie caly czas wymagal pilnowania, zeby nie zjadl nie swojej karmy. ja mam nadzieje, ze juz niedlugi trafi do Ciebie i skonczy sie jego tułaczka.
Co do Bąbelka - będę na razie szukała mu domu w Warszawie. Z uwagi na dziwne anomalie i zbyt duzo niewiadomych co do jego stanu, chcialabym zeby byl pod ręką. Ale pamiętam o Twojej ofercie pomocy jakby co :D

Never

Post » Śro lis 17, 2010 18:13 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

Będę karmić koty jak będę w domu , a co nie zjedzą będę chować , takie rozwiązanie będzie chyba najlepsze . A na razię mam szpitalik mały w osobnym pokoju a moje zamknięte w osobnym pokoju, nawet je nie wypuszczam na mieszkanie tak dla pewności . Bo kiedyś już przez to przechodziłam i nie myślałam ze to mnie spotka znów .Ale widocznie tak miało być . A jak Bąbel ,jaki dostaje pokarm . :)

paulina 4328

Post » Pon lis 22, 2010 20:30 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

Coś nowego u Bąbli?

edii

Post » Pt lis 26, 2010 14:33 Re: Mały Bąbelek-bez oczka, zdeformowane nózki, 53 tys leukoc.

Bąbelek mial przedwczoraj zawożone kupale do badania, czekamy na wyniki...
A ja mialam w jego sprawie poważny telefon, będziemy niebawem jechac z wizytą do potencjalnego domku, trzymajcie kciuki !!!!
Kocham go bardzo, i domek zostanie baaardzo porządnie zweryfikowany, jak zawsze zresztą :D Jednak wszystko wskazuje na to, ze byla to miłośc od pierwszego wejrzenia...

Maly jest tak rewelacyjny i radosny, ze domki powinny się o niego bic.

Never

Post » Sob lis 27, 2010 11:10 Re: Mały Bąbelek- bedzie wizyta przedadopcyjna !

Ogromne kciuki za domek.

edii

Post » Pon gru 06, 2010 23:07 Re: Mały Bąbelek- bedzie wizyta przedadopcyjna !

I co z tym domkiem?

edii

[poprzednia][następna]