Nelka ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 02, 2012 11:00 Re: Nelka ...

dzisiaj spotkała mnie nie fajna sytuacja....
jako, że od pewnego czasu nie miałam wiadomosci od Nelki ... pisałam maile i nie dostawałam odpowiedzi postanowiłam napisać sma-ka....
i chłopak, który ją adoptował zadzwonił.....
powiedział tylko tyle " adoptowaliśmy od ciebie kota prawie rok temu.... daj spokój i przestań nas kontrolować.... zapamiętaj sobie KOT JEST NASZ !, przestań do nas wydzwaniac i pisać pytając o kota ... KOT JEST NASZ i już.... jestem w pracy i nie mogę rozmawiać, cześć

i się rozłączył :( :(

zrobiło mi się okropnie przykro....... tak na początek roku..... a chciałam się tylko dowiedzieć co u kota.... :(
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon sty 02, 2012 11:36 Re: Nelka ...

Na mocy umowy cywilno-prawnej podpisał zgodę na kontrolę więc o co się pulta? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 02, 2012 12:18 Re: Nelka ...

:roll: co za ludzie...
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon sty 02, 2012 14:05 Re: Nelka ...

nawet nie miałam jak mu powiedzieć, że podpisał umowę bo się rozłączył :(
wiem, że kot jest jego... nie zaprzeczam temu..... echhh nie kumam ludzi...
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon sty 02, 2012 15:20 Re: Nelka ...

nie wiem dla mnie osobiscie byłoby przyjemnością informowac osobę od której wzięłam kota jak się miewa itp, wysyłać zdjęcia na maila... no ale widac ludzie są różni. Najważniejsze żeby kotek miał się dobrze.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia]