KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia.. odeszła 10.10.10 [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 07, 2010 13:10 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Czw paź 07, 2010 13:25 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Kropeczka jest teraz w lecznicy? Bo pojawiło się pytanie o to czy może póki co załatwić jej przeniesienie do szpitaliku...
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Czw paź 07, 2010 13:33 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Trzymam kciuki , udostępniłam i myślę,gdzie jeszcze podesłać linka do małej. Jest z Łodzi i dom powinien być bez innych zwierząt , póki co tymczasowy, tak?
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Czw paź 07, 2010 14:19 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Kropeczko biedna, wytrzymaj jeszcze chwilkę. Na pewno znajdzie się domek i serce, które ci pomoże. Bardzo trzymam kciuki.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw paź 07, 2010 15:29 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

za kropcię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
gerardbutler

Post » Czw paź 07, 2010 15:49 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Za Kropeczkę ,żeby nie poddała się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw paź 07, 2010 16:36 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Pętelka pisze:Kropeczka jest teraz w lecznicy? Bo pojawiło się pytanie o to czy może póki co załatwić jej przeniesienie do szpitaliku...

W tej chwili Kropeczka jest w szpitaliku ale w schronisku.
Dobrze byłoby ja przenieść do lecznicy, ale na to potrzeba funduszy
no i wolne miejsce w lecznicy...

Dominka1 pisze:Trzymam kciuki , udostępniłam i myślę,gdzie jeszcze podesłać linka do małej. Jest z Łodzi i dom powinien być bez innych zwierząt , póki co tymczasowy, tak?

tak Kropeczka jest w łodzi, dom może być ze zwierzętami,
ale oczywiście muszą być zaszczepione i na początku Kropeczkę
należy izolować dla bezpieczeństwa rezydentów
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw paź 07, 2010 16:56 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

ruru pisze:
W tej chwili Kropeczka jest w szpitaliku ale w schronisku.
Dobrze byłoby ja przenieść do lecznicy, ale na to potrzeba funduszy
no i wolne miejsce w lecznicy...

Ok przekazuję! :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Pt paź 08, 2010 9:30 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Kropeczko, trzymaj się dzielnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś dopiero udało mi się otworzyć filmik z koteńką. Tam wyraźnie widać jaka Ona jest słabiutka :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 08, 2010 9:46 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

dla Kropeczki :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt paź 08, 2010 10:40 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

Kropeczka jutro wyruszy
do najcudowniejszego DT na świecie
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielkie, ogromne podziękowania
dla anielskiego ratownika Jerzykówki :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
i dla niezawodnych Satyryków :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
którzy jutro zawiozą Kicię
teraz potrzebne morze kciuków,
żeby wszystko było dobrze
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt paź 08, 2010 10:41 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

ruru pisze:Kropeczka jutro wyruszy
do najcudowniejszego DT na świecie
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielkie, ogromne podziękowania
dla anielskiego ratownika Jerzykówki :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
i dla niezawodnych Satyryków :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
którzy jutro zawiozą Kicię
teraz potrzebne morze kciuków,
żeby wszystko było dobrze
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Asię tylko można kochać za ratowanie tych kocich bid :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt paź 08, 2010 10:43 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

jednak na tym forum można wierzyć w cuda :!: :!: :!: za Kropeczkę :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
żeby wszystko się udało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt paź 08, 2010 11:07 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

trzymajcie kciuki m.in. za to, żeby nam samochód nie odmówił posłuszeństwa - wysiadł jeden gar i tak troszkę przymulony jest :roll: . Dzisiaj Satyr będzie się starał załatwić kable NW i świece i mechanika....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt paź 08, 2010 11:20 Re: KROPECZKA...czyli kupka nieszczęścia :((( Schronisko Łódź

kiche_wilczyca pisze:trzymajcie kciuki m.in. za to, żeby nam samochód nie odmówił posłuszeństwa - wysiadł jeden gar i tak troszkę przymulony jest :roll: . Dzisiaj Satyr będzie się starał załatwić kable NW i świece i mechanika....

Martuś, kciuki zaciskam jak nie wiem co!!! Tym bardziej Wam dziękuję, że dla ratowania życia Kropeczki porwaliście się na tę podróż!!! Jesteście niezawodni i serca macie złote i wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochane, bardzo Wam dziękuję za te piękne, acz wielce przesadzone słowa :oops:
Mam nadzieję, że uda mi się pomóc koteńce, choć wiem, że rokowania są ostrożne...
Bardzo, bardzo prosimy o kciuki za słabiutką, cudną Kropeczkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj będę jej mościć gniazdko w łazience i próbować namawiać jakichś wetów na weekend (moi, jak na złość nie pracują).
Musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kotylionki :1luvu: dzięki za wszystko :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]