Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Są też inne problemy, które musimy brać pod uwagę min. odległość, to przecież ok. 200 km. Jak Uszatka zareaguje na jazdę czy nie pogorszy się jej stan pod wpływem stresu? Jest też kwestia opieki po zabiegu, przecież nie zabierzemy jej tego samego dnia do Białegostoku.pisiokot pisze:dorotak97 pisze:W Białymstoku mamy weterynarzy o specjalizacji chirurg.Lecznica "Zwierzak" ma aparat do narkozy wziewnej.To bardzo ambitny i profesjonalny zespół.Wierzymy, że zrobią wszystko aby uratować Uszatkę.Białystok może i dziura ale lekarzy mamy ambitnych.
Wierzę, że tak jest i nie chcę nikomu ujmować ani wiedzy ani dobrych chęci. I żeby nie było, wcale nie uważam, że dobrzy lekarze są tylko w Warszawie.
Ale ja bym się choćby z ciekawości zapytała, ile w tej lecznicy takich zabiegów robili i z jakim skutkiem.
czy mają respirator ? bez niego robienie takiej operacji jest bardzo ryzykowne.
asica15 pisze:Luspa dostałam pieniądze od pewnej osoby, która chce być anonimowaNo i ja mam to wpłacić, więc jak jest napisane żeby wpisać imię i nazwisko to nic nie wpisywać, czy wpisać ,,anonimowo/y" ?
1969ak pisze: Są też inne problemy, które musimy brać pod uwagę min. odległość, to przecież ok. 200 km. Jak Uszatka zareaguje na jazdę czy nie pogorszy się jej stan pod wpływem stresu? Jest też kwestia opieki po zabiegu, przecież nie zabierzemy jej tego samego dnia do Białegostoku.
Jakby nie patrzeć - każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: HerbertDielm, włóczka i 63 gości