Zielonooka trikolorka już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 13:11 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Domek z Radomia się zastanawia i ma podjąć decyzję czy chce koteczkę i czy zgadza się na wizytę przedadopcyjną ( w tym wypadku jest kilka ogniw w łańcuchu komunikacyjnym dlatego chwilkę to musi potrwać).

Drugi domek zgadza się na wizytę tylko jest problem, bo to jest mała wioseczka przy przejściu granicznym w Chałupkach więc szukam kogoś zaufanego, kto mógłby tam taka wizytę przeprowadzić. Ja nie mam takiej możliwości :(
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Śro paź 06, 2010 0:11 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Pętelka pisze:Domek z Radomia się zastanawia i ma podjąć decyzję czy chce koteczkę

Może nie tyle zastanawia się, czy chce, bo kotka chcą baaardzo, tylko wybiera wśród tysiąca możliwości :)
Reklamuję ją jak mogę, ale również z komunikacją ciężko, bo nie mają tam netu... Informacje przekazywane pocztą pantoflową i telefonicznie. Pozostaje czekać...
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Od: Wto sty 02, 2007 20:00

Post » Śro paź 06, 2010 8:27 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

zdrojka1 pisze:Może nie tyle zastanawia się, czy chce, bo kotka chcą baaardzo, tylko wybiera wśród tysiąca możliwości :)
Reklamuję ją jak mogę, ale również z komunikacją ciężko, bo nie mają tam netu... Informacje przekazywane pocztą pantoflową i telefonicznie. Pozostaje czekać...

Zatem czekamy:)

A jeśli któraś z was ma kogoś na Śląsku kto mógłby taką wizytę przeprowadzić to byłabym niezmiernie wdzięczna :roll:

Pętelka

Post » Śro paź 06, 2010 15:02 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Może nie tyle zastanawia się, czy chce, bo kotka chcą baaardzo, tylko wybiera wśród tysiąca możliwości :)

to chyba szanse dla zielonooczki są niewielkie :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro paź 06, 2010 15:18 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

No może nie do końca "tysiąca"... :roll:
Na razie wysłałam znajomej dwie kotki do obejrzenia. Będziemy się widzieć w piątek w pracy, może już coś będę wiedzieć. Tylko oni chcieli młodego kotka, ale skoro Zielonooka jest nieduża, to kto wie? A poza tym, to są ludzie koło 60-tki, więc może lepiej brykającego malucha im nie podsyłać :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Post » Śro paź 06, 2010 15:23 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

A poza tym, to są ludzie koło 60-tki, więc może lepiej brykającego malucha im nie podsyłać :mrgreen:

też myślę że lepiej starszego ,ale pamiętam że szukałaś kota w wieku koło roku :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Śro paź 06, 2010 15:30 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

O takiego pytali... Niestety musimy czekać, jak tylko coś będę wiedzieć dam znać.
Ale jak się znajdzie inny dobry domek, to niech bierze Zielonooką bez zastanowienia :D
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Post » Śro paź 06, 2010 18:04 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Na razie rozpaczliwie szukam kogoś do przeprowadzenia przedadopcyjnej na Śląsku... :twisted:

Pętelka

Post » Śro paź 06, 2010 18:45 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Pętelka pisze:Na razie rozpaczliwie szukam kogoś do przeprowadzenia przedadopcyjnej na Śląsku... :twisted:

tyle tu osób ze Śląska i nie ma kto tego zrobić :?:
Obrazek

Annaa

Post » Śro paź 06, 2010 18:57 Re: Zielonooka trikolorka/ Potrzebna wizyta k. Chałupek / Śląsk

NA razie dziewczyny podpytują wśród znanych sobie forumowiczek. Może jest jakiś wątek na którym można zgłaszać taką potrzebę? Aż tak dobrze jeszcze nie poznałam forum... :oops:

Pętelka

Post » Śro paź 06, 2010 19:10 Re: Zielonooka trikolorka/ Potrzebna wizyta k. Chałupek / Śląsk

Nie wiem czy jest taki wątek .
Szukałam na mapie , czy to chodzi o Chałupki w okolicy Częstochowy ,Dąbrowy Górniczej ,
Będzina ?
Nie wiem jakie to są dokładnie odległości , ale na forum widziałam kogoś z Będzina
Obrazek

Annaa

Post » Śro paź 06, 2010 19:47 Re: Zielonooka trikolorka/ Potrzebna wizyta k. Chałupek / Śląsk

Domek mówił, że to jest bardzo blisko przejścia granicznego w Chałupkach...

Pętelka

Post » Czw paź 07, 2010 10:29 Re: Zielonooka trikolorka/ Potrzebna wizyta k. Chałupek / Śląsk

Czy ktoś ze Śląska nas czyta? :ok: :ok: :ok:
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Czw paź 07, 2010 10:49 Re: Zielonooka trikolorka/ Potrzebna wizyta k. Chałupek / Śląsk

Zrobiłam mały "research" po mapie i tak:

Przejście graniczne Chałupki-Bogumin to w jego bliskim sąsiedztwie jest domek.

Odległości:
15 km z Wodzisławia Śląskiego
21 km z Raciborza
25 km z Rybnika
48 km z Gliwic
54 km z Rudy Śląskiej
62 km z Katowic
74 km z Będzina
79 km z Dąbrowy Górniczej

Nie mogę dodzwonić się do domku. Mam nadzieję, że się nie rozmyślił... :conf:

Pętelka

Post » Czw paź 07, 2010 11:24 Re: Zielonooka trikolorka/ Potrzebna wizyta k. Chałupek / Śląsk

Dodzwoniłam się :mrgreen:

To jest dokładnie miejscowość położona jakieś 5 km od tego przejścia granicznego. Także jeśli ktoś ze Śląska czyta wątek Trikotki i mógłby zrobić wizytę proszę o info!!! Domek czeka na wizytę :D

Pętelka

[poprzednia][następna]