Rosyjska niebieska-białaczka?-ma dom u córki EWY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 16, 2010 10:36 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

hmmm nie mam za wiele czasu na przeczytanie calego waszego dialogu wiec spytam sie wprost
czy to oznacza ze kotka ma juz nowego wlasciciela?
czy nadal jest `stanu wolnego`

koci_duch

Od: Śro wrz 15, 2010 16:18

Post » Czw wrz 16, 2010 10:49 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

pozwolę sobie odpowiedzieć że stanu wolnego jest nadal chociaż "zaręczona" już z Ewą.

a czyżbyś szukała dorosłej koteczki?
nieśmiało się przypomnę że mam dwie urocze panny na wydaniu-w tym jedna "stara panna" też w kolorze błękitnym,a ściślej w błękitne pręgusie :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw wrz 16, 2010 10:55 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

smarti pisze:pozwolę sobie odpowiedzieć że stanu wolnego jest nadal chociaż "zaręczona" już z Ewą.

a czyżbyś szukała dorosłej koteczki?
nieśmiało się przypomnę że mam dwie urocze panny na wydaniu-w tym jedna "stara panna" też w kolorze błękitnym,a ściślej w błękitne pręgusie :ryk: :ryk:

pieknie powiedziane :)
magdajedral

Post » Czw wrz 16, 2010 10:58 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

Madzia,ale ta stara panna to Julia, :oops:
bo Chmurka to dopiero podlotek ,wprawdzie po zakręcie zyciowym ... :mrgreen: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw wrz 16, 2010 11:00 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

Wiem, wiem. Zresztą widać to na zdjęciach. Takie jeszcze dziecko kocie jak dla mnie.
magdajedral

Post » Czw wrz 16, 2010 11:03 Re: Dymna (może prawie rosyjska niebieska) szuka domu.

Obrazek

Kocia piękność...

smarti

Post » Nie wrz 19, 2010 7:27 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

sluchajcie, jakby co, ja tez poszukuje domu dla ruska. bardzo wbrew sobie i bardzo bym go nekala (znaczy dom, nie ruska ;)). ale byloby mu lepiej, gdyby nie byl w takim scisku jak u mnie:
viewtopic.php?f=13&t=103099
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pon wrz 20, 2010 10:27 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

Nie zaglądałam bo nie miałam czasu. Cieszę się że kicia będzie wysterylizowana i może domek. Trzymam mocne :ok:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pon wrz 20, 2010 11:11 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

Ewa z Wawra - w koterii powiedzieli mi żeby:
kotek był w transporterku na ręczniku a na to na podkładzie bo raczej się zsiusia po narkozie i żeby miał kocyk albo drugi ręcznik do przykrycia go bo po narkozie jest im zimno.
no i oczywiście kaftanik a jak nie masz to sprzedadzą Ci za 20zł.
no i min 8 godz bez jedzenia czyli po kolacji i zero jedzenia w dniu zabiegu-mnie poprzednio kazali nakarmić Chmurkę rano,bo zabieg miała mieć wieczorem po czym im się odmieniło i efekt był taki że kiciunia jeszcze nie do końca wybudzona rzygała dalej niż widzi-takze niepotrzbne a i niezbyt bezpieczne dręczenie kotka...
no i upewnij się że jest p.Doktor bo ja dziś odjechałam z niczym-tzn.z Julką w transporterku bo p. doktor chora.niepotrzebnie tylko Julię stresowałam podróżą.. :oops: :oops:

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 12:28 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

Ewa dopiero w środę wraca rano. Ale jak będę się z nią kontaktować to przekażę wszelkie instrukcje. Dziękuję smarti :)
magdajedral

Post » Śro wrz 22, 2010 9:47 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

Dzisiaj wielki dzień. Łapiemy koteńkę i oddajemy w ręce Ewy z Wawra. Trzymać kciuki za łapanie - zeby tylko kotka była niedaleko bloku i żeby było ciemno i nikt z sąsiadów mnie nie rozpoznał :) :ok: :ok:
Ewa już w domku, czeka na nasz sygnał, że kotka już złapana i może po nią jechać.
magdajedral

Post » Śro wrz 22, 2010 10:28 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
za łapankę i za dziewczyny :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Śro wrz 22, 2010 15:21 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

no Magda, żeby tylko nas nikt nie pogonił.... :lol:

Tusinka

Post » Śro wrz 22, 2010 15:24 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

Może jakoś damy radę. Zakładam kurtkę z kapturem :)
magdajedral

Post » Śro wrz 22, 2010 15:34 Re: Dymna(prawie rosyjska niebieska)przeganiana... szuka domu.

no ja prosto z pracy to będę trochę tupać obcasami..... :lol:

Tusinka

[poprzednia][następna]