Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega29 pisze:I wyciągnij Wielbłądzia na przechadzkę. Najlepiej w takich godzinach, by uniemożliwić te całodzienne drzemki
vega29 pisze:Marcelibu pisze:lidka_park pisze:Okolice ul. Okińskiego. Napisałam do Wielbłądzio i Marcelibu
Mogę pojechać, nawet razem z Wielbłądem. Moja córka ma na imię Marcelina, a Okińskiego - mieszkałam niedaleko 16 lat.
Monia, jesteś lekka na wspomnienie
Marcelibu pisze:vega29 pisze:Marcelibu pisze:Mogę pojechać, nawet razem z Wielbłądem. Moja córka ma na imię Marcelina, a Okińskiego - mieszkałam niedaleko 16 lat.
W okolicach ul. Okińskiego nauczyłam się palić papierosy, spędzałam pierwsze wagary, tudzież wypiłam pierwszy w życiu kieliszek wódki (wiśniówki, więc chyba nie taka mocna), nawaliłam się i śpiewałam na ulicy...![]()
vega29 pisze:Marcelibu pisze:vega29 pisze:
W okolicach ul. Okińskiego nauczyłam się palić papierosy, spędzałam pierwsze wagary, tudzież wypiłam pierwszy w życiu kieliszek wódki (wiśniówki, więc chyba nie taka mocna), nawaliłam się i śpiewałam na ulicy...![]()
![]()
![]()
![]()
To masz same miłe wspomnienia związane z tym miejscem![]()
Moha pisze:Marcelibu, moja córka też ma na imię MarcelinkaNiezłe trio mamy! Zapraszamy na Okińskiego, skoro mieszkałaś tu 16 lat to nie śmiałabym się, gdybyśmy się znały bo ja tu mieszkam od urodzenia, więc są spore szanse...
Moha pisze:Oczywiście!
Marcelibu pisze:lidka_park pisze:Okolice ul. Okińskiego. Napisałam do Wielbłądzio i Marcelibu
Mogę pojechać, nawet razem z Wielbłądem. Moja córka ma na imię Marcelina, a Okińskiego - mieszkałam niedaleko przez 16 lat. Poprosze o dokładniejsze namiary.
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:lidka_park pisze:Okolice ul. Okińskiego. Napisałam do Wielbłądzio i Marcelibu
Mogę pojechać, nawet razem z Wielbłądem. Moja córka ma na imię Marcelina, a Okińskiego - mieszkałam niedaleko przez 16 lat. Poprosze o dokładniejsze namiary.
OK, to jedziemy razem![]()
Kiedy???
Sobotnie popołudnie mam już zajęte, także nie w sobotę proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości