kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Kosma_shiva, lista uaktualniona dla Ciebie:
- u mojej mamy 2,5 miesięczne biało-czarny Gizmo i czarna Bianka, baaaardzo mruczące
- u BeatySabry 8-miesięczny biało-bury Mufasa,
- u Miuti trzy buranie z Salwatorskiej ok 4-miesięczne, Matylda z nowotworem (już po pierwszej operacji - chociaż to ponoć już kotka Miuti), Wiedźminka i Dalma od umierającej p. Daneckiej i dwa buraski Gandalfy - ok 2,5 miesięczne i 3 buraski z Topolowej ok 2-miesięczne (płci jeszcze chyba nieznanej)
- u Noemik mamunia z dwoma maluszkami (nie wiem jaka płeć, ok 1,5 miesięczne?)
- u BarbAnn Kosma, 3-miesięczny z bezwładną łapką, biały z czarnym ogonkiem,
- u Ines Sheridan, 10 miesięcy czarno-biały z bezwładną przednią łapką, bo Fruzieńka ma dożywotni tymczas,
- u p. Kazi rude 5-miesięczne Wadim z Wasylem, burania Xenia, 3- miesięczna tri Kama oraz miesięczne Asher, Amir - rude kocurki, czarno-biały Aleks i tri koteczka Anda
- u kosma_shiva czarniutka Kasia, buraski Tommy i Tonia - w jakim wieku wiesz najlepiej
- u markopolo Maks z połamaną miednicą na szczęście już zrośniętą, około 1,5 roczny buranio![]()
31? tylko? czy kogoś pominęłam?
a tak u p. Zosi 3 maluszki, bardzo chore, przywiezione z Bochni
czyli 34
dziękuje pięknie za listę. Mam tylko nadzieje, ze jak ktoś zadzwoni, lub przyjedzie to będę "twarda" jak trzeba
![]()
PS. Nie mam pewności, ale pan Marek, to prócz buraska, który wrócił, to jest jeszcze chorutka Ela no i maluszek taki przepiuękny biało-czarny, albo czarno-biały porzucony na budowie, ok. 3,5 miesiaca
masz zupełna rację! a ja starczą demencję