Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asia2 pisze:Mama przeprowadziła dzidki do innego boxu ale udaoło mi się je namierzyć. Widzialam 3 sztuki. Na pewno był rudy, czarny zwany przez Izę ciemną szylkretka i jakiś ogonek:)) Grzyby można zbierać z tych kotow ale ogolnie wyglądają lepiej niż ich rodzeństwo u mnie . Przynajmniej te dwa bo ogonek nie dal się obejrzeć dokładnie.
ASK@ pisze:asia2 pisze:Mama przeprowadziła dzidki do innego boxu ale udaoło mi się je namierzyć. Widzialam 3 sztuki. Na pewno był rudy, czarny zwany przez Izę ciemną szylkretka i jakiś ogonek:)) Grzyby można zbierać z tych kotow ale ogolnie wyglądają lepiej niż ich rodzeństwo u mnie . Przynajmniej te dwa bo ogonek nie dal się obejrzeć dokładnie.
Jest ich mniej więc mają większe szanse. Więcje cyca, opieki i karmy. Może daj im coś z uodparniaczy do żarcia. Nawet zwykłą florę jak lakcid. Gryb szaleje na osłabionym organiźmie. Wzmocnią się to może się zatrzyma.
Poza tym to mogą byc odczyny po pchłach czy chemikaliach jakie ludzie trzymają.
asia2 pisze:czy spotkałyscie się z ziarniniakiem strun głosowych?
bulba pisze:Ojej, to czekamy na zdjęcia brzdącówDobrej nocy Asiu i kciukasy, jak zwykle, za całokształt
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 58 gości