Kocia rodzinka na balkonie. Pani ['] Pan ['] została kotka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 27, 2013 12:36 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

jakie cudne szkraby :1luvu: .
Aniu nic nie pokazuje na tym wątku : viewtopic.php?f=1&t=146135&hilit=potrzebna+pomoc.
Może trzeba je też poogłaszać :?:

Udostępniłam na fb, tyle mogę :(
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto sie 27, 2013 20:38 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

kasia1568 pisze:jakie cudne szkraby :1luvu: .
Aniu nic nie pokazuje na tym wątku viewtopic.php?f=1&t=146135&hilit=potrzebna+pomoc
Może trzeba je też poogłaszać :?:

Udostępniłam na fb, tyle mogę :(

Ogłoszenia to na pewno, tyle, że nie wiem czy z tamtą osobą się ktoś dogada. :?

A co u naszych dziewczynek z tego wątku?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sie 28, 2013 7:35 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

U nas chwilowy zastój - nikt nie dzwonił ostatnio.
Panny rosną, rozrabiają, socjalizują się, sa słodkimi mruczącymi pieszczochami. Takie zajączki małe :1luvu:.Chciałam je wreszcie zaszczepić w ubiegłą sobotę, ale jak na złość Franusi zaczęło mocno łzawić oczko.Było zaczerwienione, mrużyła je. Na szczęście gentamycyna w kroplach pomogła, już jest lepiej. Spróbujemy podjechać w tę sobotę, jak nic nie stanie na przeszkodzie.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt sie 30, 2013 7:50 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Dziewczyneczki zaszczepione :ok:. Obawiałam się, że po szczepieniu moga byc ciut osłabione i osowiałe, ale gdzie tam :D. Cały wieczór biegały jak wariaty, a od piątej rano apiać od nowa szaleństwa :mrgreen:.
Luleczka waży 2,20 kg, a Franusia 2,35 kg. Podwoiły wage od czasu odrobaczania, wtedy ważyły troche ponad kilogram.
Obrazek

pisiokot

Post » Pt sie 30, 2013 9:11 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pisiokot pisze:Dziewczyneczki zaszczepione :ok:. Obawiałam się, że po szczepieniu moga byc ciut osłabione i osowiałe, ale gdzie tam :D. Cały wieczór biegały jak wariaty, a od piątej rano apiać od nowa szaleństwa :mrgreen:.
Luleczka waży 2,20 kg, a Franusia 2,35 kg. Podwoiły wage od czasu odrobaczania, wtedy ważyły troche ponad kilogram.

:1luvu: :1luvu: poprosimy jakąś dokumentację fotograficzną na ten przyrost :twisted:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt sie 30, 2013 19:09 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Goyka pisze: :1luvu: :1luvu: poprosimy jakąś dokumentację fotograficzną na ten przyrost :twisted:

O właśnie Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob sie 31, 2013 10:12 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

U nas zainteresowanie było umiarkowane, ale nikt mnie do siebie nie przekonał. A to ktoś chciał zabrać małą do Sosnowca (ale żebym ja ją przywiozła, co nie wchodziło w grę), a to ktoś znowu do domu wychodzącego, gdzie kot sobie poszedł i nie wrócił. Itd, itp. Do wczoraj.

Wczoraj zgłosiła się Pani z Pabianic i dzisiaj Tajga pojechała tam, skąd przybyła- do Pabianic właśnie :)

Bardzo fajna kobieta, długo szukała kotka, upatrzyła sobie Tajgę, zakochała się po przyjeździe do nas i Tajga trafiła do fajnej rodzinki kochającej koty. Choć w domu swoim nowym będzie jedynaczką, to Pani, która ją wzięła na pewno zajmie się nią odpowiednio- odpowiedzialna, dojrzała kobitka :)

Jestem bardzo, bardzo zadowolona, bo naprawdę dobre domki odnalazły Simbę i Tajgę :)

Trzymam kciuki za jaśniejsze siostry- oby udało się w dwupaku :) I będzie wówczas pełnia szczęścia :)

kathleenka

Od: Śro lip 25, 2012 14:19

Post » Sob sie 31, 2013 12:06 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Fajnie, że ciemne dziewczynki już u siebie :ok:.
"Obłoczki" też się doczekają, nie pali się :ok: :ok: :ok:

postaram się pstryknąć fotki w wolnej chwili, tyle, ze aparat coś szwankuje ostatnio.
Obrazek

pisiokot

Post » Sob sie 31, 2013 12:33 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

:ok: :ok: :1luvu: cudnie , teraz jeszcze siostrzyczki jasne i kolejnym kociakom udało się :1luvu: :1luvu: oczywiście dzięki cudownym opiekunom :1luvu:

kasia1568

Post » Sob sie 31, 2013 12:48 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Super :1luvu: teraz kciuki za Obloczki :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob sie 31, 2013 16:33 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Super :D bardzo dziękuję Kasiu za wszystko. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 31, 2013 20:51 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

kochani przepraszam, wiem, ze to nie ten wątek ale próbuje pomóc- pilnie potrzeba leku o nazwie " interferon"- ludzki dla kotów z tego wydarzenia https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater może ktoś ma i może pomóc. Tam jest bardzo źle

kasia1568

Post » Pt wrz 06, 2013 7:48 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pisiokot pisze:"Obłoczki" też się doczekają, nie pali się :ok: :ok: :ok:

postaram się pstryknąć fotki w wolnej chwili, tyle, ze aparat coś szwankuje ostatnio.

Aparat dalej Aniu szwankuje? :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 11, 2013 10:51 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Aniu, co nic nie piszesz o obłoczkach? :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 12, 2013 10:55 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Dziewczyneczki jedza jak smoki (zwłaszcza Franusia, przemianowana na Kropkę :D), rosną jak na drożdżach i rozrabiają :D. W niedzielę był telefon w sprawie adopcji, ale dziewczyna niedoświadczona, mało otwarta, ciężko się jakoś rozmawiało, nie przekonała mnie.
Chciałabym, żeby panny poszły już na swoje, bo trochę u nas gęsto, a i dziewczynki lubia popałaszować i dużo i dobrze, ale dopóki się ktoś sensowny nie pojawi to trzeba będzie poczekać.
Sa śliczne, mądre i kochane :1luvu:.

W weekend je obfocę, zobaczycie jakie z nich cudeńka. Naprawdę sama się dziwię, że się ludzie o nie nie dobijają ... :roll:.
Obrazek

pisiokot

[poprzednia][następna]