mirka_t pisze:black_sheep pisze:.. ale jeśli ktoś ma kasę na meble czy inne bajery, a potem prosi o pomoc finansową na koty, to już nie jest fair. Te pieniądze można było przeznaczyć na sterylizacje.
Znaczy to, że gdybym nie dbała o jako taki komfort, wymieniała za własne pieniądze uszkodzonych mebli, miała w domu syf i koty w tym syfie to by było OK. DT ma wydawać każdy swój grosz na koty, bo Ty sobie tego życzysz?
Poprosiłam modów o sprawdzenie IP, bo kurcze "starym forumowiczem" mi to zajeżdża.
Zajeżdża?
No proszę, jak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Tutaj, gdy były pochlebne posty dla mirka_t - było wszystko w porządku:
pixie65 pisze:pwpw pisze:Z treści mojego postu jednoznacznie wynika, że nawet nie próbuje za nią odpowiadać. Nie wiem skąd ta wątpliwość i co ma do tego moja obecność na forum. (...)
Chodzi o to, że gdybyś będąc nową użytkowniczką pojawiła się tutaj i z miejsca napadła na Mirkę - to byłoby OK.
A tak - jesteś podejrzewana o to, że założyłaś sobie dodatkowe konto na miau żeby zyskać głos w tej...echem...dyskusji![]()