Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Bąbelek przesyła pozdrowionka i podziękowania kochanym Cioteczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasieńko, ja oczywiście w ogóle nie wiedziałam do czego służy czerwony wykrzyknik i tradycyjnie napisałam PW do moda![]()
jerzykowka pisze:
Wet, który usuwał oko mojego narwańca uważa, że trzeba operować to małe oczko. Wstępnie wyznaczył termin na początek grudnia. Jednak bez konsultacji z doktorem Garncarzem nie podejmę żadnej decyzji. Postanowiłam, że jeśli termin jego wizyty w Poznaniu znowu zostanie przesunięty (mam nadzieję, że nie!!!) to pojedziemy do Warszawy.
jerzykowka pisze:Przedwczoraj Bąbelkowi wyjęto szwy, nie obyło się bez rozlewu krwi, ale nie była to krew Bąbelka tylko biednego weta![]()
pisiokot pisze:jerzykowka pisze:
Wet, który usuwał oko mojego narwańca uważa, że trzeba operować to małe oczko. Wstępnie wyznaczył termin na początek grudnia. Jednak bez konsultacji z doktorem Garncarzem nie podejmę żadnej decyzji. Postanowiłam, że jeśli termin jego wizyty w Poznaniu znowu zostanie przesunięty (mam nadzieję, że nie!!!) to pojedziemy do Warszawy.
Ale to drugie oczko też trzeba usuwać ?
Małgorzata Pękała pisze:taaaa a weterynarz wyglądał ja Bruce Lee po pojedynku
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MruczkiRządzą, puszatek i 354 gości