Cameo pisze:mokkunia pisze:A ona była sterylizowana wg schronowej ewidencji czy nie?
Ponoć była... ale widać że w środku wszystko jest
wiesz Cameo, rujka i po sterylce jest możliwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:mokkunia pisze:A ona była sterylizowana wg schronowej ewidencji czy nie?
Ponoć była... ale widać że w środku wszystko jest
krzsztof pisze:Byłem dzisiaj w kociarni Zakochałem się w Dorotce super kotka poznałem Krzyska naprawde człowiek z wielkim sercem i na miejscu kociaki lgną do niego Dorotka super mizaiak
krzsztof pisze: przy mnie przyszła dziewczyna chciała adoptować ok rocznego kotka tolerującego psy Krzysiek z nia rozmawiał o takiej bidulce z chorą skóra na szyi w bandażu
Georg-inia pisze:krzsztof pisze: przy mnie przyszła dziewczyna chciała adoptować ok rocznego kotka tolerującego psy Krzysiek z nia rozmawiał o takiej bidulce z chorą skóra na szyi w bandażu
to Siostrzyczka Burych Braci chyba. Rozdrapała się w sobotę na amen![]()
Zaraz, mnie się zdawało, że Dorotka miała jechać do domu w niedzielę?...?
magdaradek pisze:Inga Dorotka nie pojechała, bo kot tej dziewczyny ma kwarantannę po szczepieniu.
rodzina dymniaków???
hmm...... ale Fumo to był w jedynce, bez rodziny.......a może on tam jednak ciągle jest???????????
magdaradek pisze:hm, coś mi się nie zgadza....... mam nadzieję, że wyjaśni się wszystko w weekend. Fumo to młodziak, ale nie maleńśtwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości