spokojnej nocy wszystkim

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Mam nadzieję ze w koncu wszystko włącznie za zdrowiem jakoś się powolutku poprawi i wtedy będę lepiej myślec i funkcjonować. Narazie pospiech i pośpiech tylko.
Boże -Dziewczyny!!!!! Co Wy z tymi paczkami????? Do świąt jeszcze daleko!!! CIESZE SIĘ BARDZO!!!!!!! Naprawde bardzo się cieszę że tak mocno o mnie myslicieMinik pisze:iza71koty pisze:Wiem Dziewczyny że wszystko się przyda, nawet jakby Dzieciaczki mialy choć ten jeden jedyny raz coś zebrać. To kropla w morzu potrzeb ale zawsze coś. Ja poprostu nie mam teraz do tego glowy. Pogoda i zdrowie mnie dobija. Probuje sobie załatwić po znajomościach lekarza bo tak musze czekac prawie rok na swoją kolej. A nie mam czasu na takie czekanie. Każdy dzień to już za długo. Mam nadzieję ze w koncu wszystko włącznie za zdrowiem jakoś się powolutku poprawi i wtedy będę lepiej myślec i funkcjonować. Narazie pospiech i pośpiech tylko.
Iza wysyłam jutro paczkę do Ciebie, tylko błagam nie wyśmiej mnie ..
dominikanna1 pisze:Kiedy powinnam zrobić jej pierwsze badania? Zostawilam ją w spokoju gdyż byla tak przerażona że poprostu było mi szkoda ja od razu wieżdz do weta. Przyjechała do mnie 19 listopada bez żadnej książeczki więc cały zestawik ją czeka tylko nie wiem czy od razu? Wygląda na zdrową ale co to znaczy że wygląda? Musze to mieć na pismie. Szkoda jej. Jakies rady?
Musimy jakoś się umowić. Do mnie masz daleko. Może Agiss bedzie w miescie?????dominikanna1 pisze:P. Izo bardzo bym chciała te ścinki gdzieś podrzucić ale nie wiem gdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 177 gości