Moderator: Estraven

saskia pisze:Przykro mi strasznie
Okropne wiadomośi sa dzisiaj na forum
W niedziele wyglądał tak:Nika Łódź pisze:Zostal uspiony- stan byl agonalny ........... skrocono mu cierpienia.......
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Ja wiem co to za kot. Biedny, chory i wystraszony. Jak i reszta. Nie wiadomo natomiast, co z nim dalej będzie, czy nie zniknie w trakcie "leczenia".Nika Łódź pisze: Nie wiadomo, co to jest za kot.
Hmmm... Widziałaś?Nika Łódź pisze:Nie mam tez informacji o Niesmialce. W poniedzialek jestem umowiona na dluzszy tel, bysmy doszli, ktore koty sa, a ktore zostaly adoptowane (uspione). Dlatego tez nic nie zmieniam na 1 stronie. Dymek zas zostal uspiony, to pewne.
Mylili w czym?Nika Łódź pisze:Smutno mi bylo, gdy sie dowiedzialam, ze ten chory kot z nr Niesmialki to nie Dymek, bo jego juz nie maObym sie mylila, oby wszyscy sie mylili...
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Daniel1988, Google [Bot], pibon i 57 gości