Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prakseda pisze:Nie wiem, czy to już ten moment by przejść do prozy życia ale chciałam zaproponować forumową zbiórkę na kwiaty/wieniec dla Basi od kociarzy. Czy ktoś, kto będzie na pogrzebie podjął by się tego - udostępni swoje konto na przelewy i kupi kwiaty?
Prakseda pisze:Nie wiem, czy to już ten moment by przejść do prozy życia ale chciałam zaproponować forumową zbiórkę na kwiaty/wieniec dla Basi od kociarzy. Czy ktoś, kto będzie na pogrzebie podjął by się tego - udostępni swoje konto na przelewy i kupi kwiaty?
Goyka pisze:Prakseda pisze:Nie wiem, czy to już ten moment by przejść do prozy życia ale chciałam zaproponować forumową zbiórkę na kwiaty/wieniec dla Basi od kociarzy. Czy ktoś, kto będzie na pogrzebie podjął by się tego - udostępni swoje konto na przelewy i kupi kwiaty?
też o tym myślałam, chętnie się dorzucę
Alienor pisze:Prakseda pisze:Nie wiem, czy to już ten moment by przejść do prozy życia ale chciałam zaproponować forumową zbiórkę na kwiaty/wieniec dla Basi od kociarzy. Czy ktoś, kto będzie na pogrzebie podjął by się tego - udostępni swoje konto na przelewy i kupi kwiaty?
Operacje bankowe trochę trwają więc to dość sensowna propozycja.
Co do kotów dla których nie ma na razie DT/DS na pewno na razie za wcześnie organizować przerzut, ale powinnyśmy chyba szukać dla nich miejsca?
villemo5 pisze:Alienor pisze:Prakseda pisze:Nie wiem, czy to już ten moment by przejść do prozy życia ale chciałam zaproponować forumową zbiórkę na kwiaty/wieniec dla Basi od kociarzy. Czy ktoś, kto będzie na pogrzebie podjął by się tego - udostępni swoje konto na przelewy i kupi kwiaty?
Operacje bankowe trochę trwają więc to dość sensowna propozycja.
Co do kotów dla których nie ma na razie DT/DS na pewno na razie za wcześnie organizować przerzut, ale powinnyśmy chyba szukać dla nich miejsca?
Teraz rzeczywiście pewnie nie da się rozmawiać o kotach ... Ale gdyby było dla nich "zaklepane" miejsce to z pewnością potem byłoby łatwiej. Bardzo się o te kociska martwię
Marzenia11 pisze:Alienor - jedynie Zosia, która jest u synów Basi, potrzebuje dt/ds, mam nadzieję, ze rozumiesz, ze narazie trudno jest z nimi rozmawiać nt kota (zabrania jej, transportu itp). Sytuacja Śniezynki, która jest od niecałego tygodnia w dsie jeszcze nie jest wyjaśniona, nie ma zdecydowanej informacji o tym, ze ds jej nie chce. Pozostałych 5 kotów jest już zaopiekowanych (w dt/dsach). 2 zostają z synami Basi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 203 gości